Gebruiksaanwijzing BOSCH TWK 6303/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TWK 6303/01. Wij hopen dat dit BOSCH TWK 6303/01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TWK 6303/01 te teleladen.


BOSCH TWK 6303/01 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5871 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TWK 6303/01

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Niet gebruiken in de buurt van water, dat zich in badkuipen, wastafels of andere reservoirs bevindt. Veiligheidsinstructies Dit apparaat is bedoeld voor huishoudelijk gebruik of voor vergelijkbare, nietcommerciële toepassingen. Het gebruik in koffieruimten voor het personeel van winkels, kantoren, landbouw- en andere industriële bedrijven, alsmede het gebruik door gasten van pensions, kleine hotels en soortgelijke accommodaties. [. . . ] Gebruik het apparaat uitsluitend indien het aansluitsnoer en het apparaat geen beschadigingen vertonen. Personen (ook kinderen) met fysieke, zintuiglijke of geestelijke beperkingen of met een gebrek aan ervaring en kennis mogen het apparaat niet gebruiken, tenzij ze daarbij onder toezicht staan of worden begeleid door een persoon die voor hun veiligheid verantwoordelijk is. Na elk gebruik en in geval van storingen de stekker uit het stopcontact trekken. Een beschadigde stroomkabel vervangen, mogen uitsluitend worden uitgevoerd door onze klantenservice, om gevaarlijke situaties te voorkomen. De stroomkabel niet – met hete onderdelen in aanraking laten komen, – over scherpe randen trekken, – als draaggreep gebruiken. Onderdelen en bedieningsorganen 1 Waterkoker (met waterniveauaanduiding) 2 Deksel met vergrendeling 3 O / I AAN/UIT-schakelaar, verlicht 4 Kalkfilter (uitneembaar) 5 Sokkel 6 Kabelgeleider Belangrijk Gebruik de waterkoker 1 alleen met de meegeleverde sokkel 5. Zet de waterkoker 1 niet aan zonder water erin en vul hem niet te ver; let op de aanduidingen min en max. Reiniging en onderhoud Ontkalken Door regelmatig te ontkalken – gaat de waterkoker langer mee; – blijft de waterkoker goed werken; – bespaart u energie. — Vul de waterkoker 1 met water tot aan het merkteken 1, 7 en breng het aan de kook. Voeg vervolgens een kleine hoeveelheid witte azijn toe en laat alles enkele uren staan. — Laat de waterkoker 1 enige tijd afkoelen zodat het apparaat weer kan worden aangezet. Het apparaat schakelt zichzelf uit voordat het water aan de kook komt. Deze richtlijn bepaalt het kader voor de terugname en verwerking van afgedankte apparatuur, dat over heel Europa wordt toegepast. raadpleeg uw gespecialiseerde handelaar voor de geldende voorschriften inzake afvalverwijdering. [. . . ] Deze richtlijn bepaalt het kader voor de terugname en verwerking van afgedankte apparatuur, dat over heel Europa wordt toegepast. raadpleeg uw gespecialiseerde handelaar voor de geldende voorschriften inzake afvalverwijdering. A Garantie Voor dit apparaat gelden de garantievoorwaarden die worden uitgegeven door de vertegenwoordiging van ons bedrijf in het land van aankoop. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TWK 6303/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TWK 6303/01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag