Gebruiksaanwijzing BOSCH TWK 6001N/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TWK 6001N/01. Wij hopen dat dit BOSCH TWK 6001N/01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TWK 6001N/01 te teleladen.


BOSCH TWK 6001N/01 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5871 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TWK 6001N/01

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u de waterkoker wilt uitschakelen voordat het water aan de kook komt, zet de schakelaar dan handmatig op "0". Het deksel nooit optillen of openen terwijl er water aan de kook gebracht wordt. [. . . ] Sluit altijd het deksel wanneer u water kookt, anders slaat de waterkoker niet automatisch af. Zet de waterkoker niet aan zonder dat er water in zit, dit kan Verwarmingselement beschadigen. Was dit af in de vaatwasmachine, of onder de stromende kraan (met een zachte borstel). Ongeveer 1 keer /maand, of nog vaker als het leidingwater erg hard is. Gebruik hiervoor een speciaal ontkalkingsmiddel dat in de handel verkrijgbaar is. Afhankelijk van de kwaliteit van het water kunnen er bruinachtige puntjes aan de binnenzijde van de waterkoker ontstaan. Dit is kalkaanslag met ijzer en kan gemakkelijk verwijderd worden door voorzichtig te schuren. € Vul de waterkoker nooit boven het maximumniveau en kook nooit water zonder het filter of met het deksel geopend. € Let op dat de spanning van de waterkoker is uitgeschakeld, voordat u hem van zijn voetstuk neemt. € Het deksel niet oplichten of openen terwijl er water aan de kook gebracht wordt. • Gebruik uitsluitend het voor deze waterkoker bestemde voetstuk. € Defecten veroorzaakt door het niet of niet overeenkomstig de gebruiksaanwijzing ontkalken van het apparaat worden niet door de garantie gedekt. BESCHERMING VAN HET MILIEU Dit symbool duidt aan dat dit product niet samen met het huisvuil mag worden weggegooid. Breng het naar een speciaal inzamelpunt bestemd voor de recycling van elektrische en elektronische apparaten. [. . . ] BESCHERMING VAN HET MILIEU Dit symbool duidt aan dat dit product niet samen met het huisvuil mag worden weggegooid. Breng het naar een speciaal inzamelpunt bestemd voor de recycling van elektrische en elektronische apparaten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TWK 6001N/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TWK 6001N/01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag