Gebruiksaanwijzing BOSCH TWK 6001

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TWK 6001. Wij hopen dat dit BOSCH TWK 6001 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TWK 6001 te teleladen.


BOSCH TWK 6001 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6376 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TWK 6001

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Regelmäßiges Entkalken – verlängert die Lebensdauer des Gerätes, – gewährleistet eine einwandfreie Funktion, – verkürzt die Kochzeit, – spart Energie. 14 Robert Bosch Hausgeräte GmbH nl Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe BOSCH-apparaat. Hiermee heeft u gekozen voor een modern, hoogwaardig huishoudapparaat. [. . . ] Bij storingen direct de stekker uit het stopcontact trekken of de netspanning uitschakelen. Basis of kan niet op of in de buurt van hete oppervlakken zoals fornuisplaten neerzetten. Daarom alleen aan de handgrepen vastpakken en de deksel alleen in koude toestand openen. Als het apparaat boven de maximummarkering wordt gevuld, kan gevaar door naar buiten spattend kokend water ontstaan. Niet gebruiken in de buurt van water dat zich in een badkuip, wasbak enz. Deze gebruiksaanwijzing beschrijft verschillende modellen: 2400 W/240 V en 3100 W/ 240 V. Alleen gebruiken met gesloten deksel en aangebracht filter, anders werkt de stoomstopautomaat niet!Voor het eerste gebruik  De kan tweemaal uitkoken met schoon water om deze goed schoon te maken. Het apparaat 5 minuten laten afkoelen voordat u het opnieuw vult met water. Reinigen en ontkalken Gevaar van een elektrische schok De kan en de houder niet in water dompelen of in de afwasautomaat doen!De buitenzijde van de kan en de houder alleen afvegen met een vochtige doek. ρ  Robert Bosch Hausgeräte GmbH nl Regelmatig ontkalken – verlengt de levensduur van het apparaat – zorgt voor een goede werking – verkort de kooktijd – spaart energie De kan ontkalken met azijn of een in de handel verkrijgbaar ontkalkingsmiddel. ρ De kan tot de markering max vullen met water en dit aan de kook brengen. ρ Of ontkalkingsmiddel gebruiken volgens de aanwijzingen van de fabrikant, in geen geval aan de kook brengen. [. . . ] ρ De schakelaar op de uit-stand zetten, de kan (na een lange afkoeltijd) van de houder nemen en er weer op zetten. No colocar la base o la jarra sobre o en las proximidades de una fuente de fuego caliente, por ejemplo las zonas de cocción de una cocina o placa encimera. Igualmente no están amparadas por esta garantía las averías o falta de funcionamiento producidas por causas no imputables al aparato (manejo inadecuado del mismo, limpiezas, voltajes e instalación incorrecta) o falta de seguimiento en las instrucciones de funcionamiento y mantenimiento que para cada aparato se incluyen en el folleto de instrucciones. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TWK 6001

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TWK 6001 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag