Gebruiksaanwijzing BOSCH TKA6031A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TKA6031A. Wij hopen dat dit BOSCH TKA6031A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TKA6031A te teleladen.


BOSCH TKA6031A : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6528 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TKA6031A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Für die Inanspruchnahme von Garantieleistungen ist in jedem Fall die Vorlage des Kaufbeleges erforderlich. 14 Robert Bosch Hausgeräte GmbH nl Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe BOSCH-apparaat. Hiermee heeft u gekozen voor een modern, hoogwaardig huishoudapparaat. [. . . ] Delen van het apparaat en glazen kan tijdens het gebruik alleen aan de daarvoor voorziene grepen vastpakken. Het apparaat niet neerzetten op of in de buurt van hete oppervlakken, bijv. Deze gebruiksaanwijzing beschrijft verschillende modellen: – Basismodel (afb. 6b) heeft een extra schakelaar voor kopjesselectie, Alle modellen zijn geprogrammeerd met een automatische uitschakeling „auto off” (energiebesparing), die het apparaat na ca. Schakelaar voor het aantal kopjes Door op 3–6 (3–6 kopjes) of op 7–10 (7–10 kopjes) te drukken, kunt u de sterkte en daarmee het aroma kiezen. Reinigen en onderhoud Gevaar van een elektrische schok Voor het reinigen de stekker uit het stopcontact trekken. Alle onderdelen die met koffie in contact komen, dienen na elk gebruik gereinigd te worden. Alle losse onderdelen zijn geschikt voor reiniging in de afwasautomaat; niet boven de verwarming plaatsen of vastklemmen (ze kunnen vervormd raken). Voor het eerste gebruik Tweemaal 9 kopjes water laten doorlopen om het apparaat te reinigen. Mogelijk verspreidt het apparaat ongewenste geuren, die echter geen kwaad kunnen. Laat in dit geval een verdunde azijnoplossing doorlopen (2 kopjes azijn op 6 kopjes water) en daarna tweemaal 9 kopjes water. 1 t/m 5 Uitsluitend schoon water in het waterreservoir doen en nooit melk, thee of koffie (verandering van de smaak bij de volgende maal koffiezetten)!7 g per kopje), bij weinig kopjes iets meer koffie per kopje nemen dan bij een groter aantal kopjes. Minstens 3 grote kopjes zetten, anders heeft de koffie nog niet de gewenste temperatuur en sterkte. 85 ml Na uitschakeling van het apparaat blijft het warmhoudplaatje nog enige tijd warm. Het koffiezetapparaat moet 5 minuten afkoelen voordat u er opnieuw water in mag doen. [. . . ] Technische gegevens Spanning Frequentie Vermogen 220–240 V~ 50/60 Hz 900–1100 W Garantievoorwaarden Voor dit apparaat gelden de garantievoorwaarden die worden uitgegeven door de vertegenwoordiging van ons bedrijf in het land van aankoop. De leverancier bij wie u het apparaat hebt gekocht geeft u hierover graag meer informatie. Om aanspraak te maken op de garantie hebt u altijd uw aankoopbewijs nodig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TKA6031A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TKA6031A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag