Gebruiksaanwijzing BOSCH TKA6024 QUICK GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TKA6024. Wij hopen dat dit BOSCH TKA6024 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TKA6024 te teleladen.


BOSCH TKA6024 QUICK GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2890 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TKA6024QUICK GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dit apparaat is bedoeld voor huishoudelijk en niet voor zakelijk gebruik. [. . . ] Niet boven de verwarming plaatsen of klem zetten (vervorming mogelijk). Afbeeldingen 1 t/m 5 Uitsluitend schoon water in het waterreservoir doen en nooit melk, thee of koffie (verandering van de smaak bij de volgende maal koffiezetten). 7 g per kopje), bij weinig kopjes iets meer koffie per kopje nemen dan bij een groter aantal kopjes. Minstens 3 grote kopjes zetten, anders heeft de koffie nog niet de gewenste temperatuur en sterkte. 85 ml Na het uitschakelen blijft het warmhoudplaatje nog enige tijd heet. Het koffiezetapparaat 5 minuten laten afkoelen voordat u hem weer vult. Apparaat regelmatig ontkalken, uiterlijk als: - de tijd voor het koffiezetten langer wordt, - overmatig veel stoom ontstaat, - het apparaat meer geluid gaat maken. Bij de varianten met keuze van het aantal kopjes de schakelaar bij het ontkalken op 3-6 kopjes zetten. [. . . ] Toate piesele detaºabile se pot curãþa în maºina de spãlat vase; a nu se aºeza sau fixa deasupra instalaþiei de încãlzire (se pot deforma). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TKA6024

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TKA6024 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag