Gebruiksaanwijzing BOSCH TDA46MOVE5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TDA46MOVE5. Wij hopen dat dit BOSCH TDA46MOVE5 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TDA46MOVE5 te teleladen.


BOSCH TDA46MOVE5 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1902 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TDA46MOVE5

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het strijkijzer mag niet worden gebruikt als het gevallen is, als er zichtbare tekenen van schade zijn of als het water lekt. Het moet worden nagekeken door een erkend Technisch Servicecenter voordat het weer gebruikt kan worden. Verwijder de stekker uit het stopcontact alvorens het apparaat met water te vullen of alvorens het resterende water na gebruik te verwijderen. [. . . ] Druk, om de stofbescherming los te maken, de klem aan de achterkant naar beneden en verwijder het strijkijzer. De voetplaatbedekking ter bescherming van weefsels kan gekocht worden via deklantenservice of van specialistische winkels: Code van het accessoire (Servicecentra) 464851 Naam van het accessoire (Gespecialiseerde winkels) TDZ1510 Tips om het energiegebruik te verminderen Extra functies (bij veel modellen) Gebruik Het controlelampje brandt tijdens de opwarmtijd en gaat uit zodra de ingestelde temperatuur is bereikt. Als de ingestelde temperatuur eenmaal bereikt is, kunt u tijdens het tussentijds verwarmen gewoon doorstrijken. Het wasgoed sorteren volgens de voorschriften op de etiketten in het textiel en beginnen met de laagste temperatuur “•”. 2 Zet de stoomregelaar op de stand en haal de stekker van het strijkijzer uit het stopcontact!Gebruik alleen schoon water uit de kraan zonder dit ergens mee te mengen. toevoeging van andere vloeistoffen , zoals geurstoffen , kan het apparaat beschadigen. Elke schade die door de hiervoor vermelde producten wordt veroorzaakt, maakt de garantie ongeldig. Gebruik geen condenswater uit een droger, airconditioning en dergelijke. Om de optimale stoomfunctie te verlengen kunt u kraanwater mengen met een gelijke hoeveelheid gedestilleerd water. Als het kraanwater in uw woongebied erg hard is, meng het kraanwater dan met gedestilleerd water in een verhouding van 1:2. 4 Afhankelijk van het model is deze serie uitgerust met het “AntiCalc” (=component 1 + 2 + 3). Self-clean Telkens wanneer u de stoomregelaar gebruikt, maakt het “selfclean” systeem het mechanisme vrij van kalkaanslag. Calc’nclean De “calc’nclean”-functie zorgt ervoor dat kalkdeeltjes uit de stoomkamer worden verwijderd. [. . . ] De functie is gedurende de eerste 2 minuten direkt na het aansluiten van het strijkijzer niet aktief, om zodoende de gewenste strijk temperatuur te kunnen bereiken. Daarna schakelt het strijkijzer automatisch uit wanneer het niet gebruikt word na 8 minuten in vertikale stand of na 30 seconden wanneer het op de zoolplaat staat of op een zijde ligt. Om het strijkijzer weer te activeren hoeft u slechts voorzichtig ermee te bewegen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TDA46MOVE5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TDA46MOVE5 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag