Gebruiksaanwijzing BOSCH TAT 6104GB/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TAT 6104GB/01. Wij hopen dat dit BOSCH TAT 6104GB/01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TAT 6104GB/01 te teleladen.


BOSCH TAT 6104GB/01 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3804 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TAT 6104GB/01

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Houd toezicht op kinderen om te voorkomen dat ze niet met het apparaat spelen. - Tijdens het gebruik worden de metalen wanden en de zone rondom de broodsleuven (A) warm: het apparaat bedienen door uitsluitend de plastic knoppen en handvaten aan te raken. Daarom dient dit apparaat niet gebruikt te worden in de buurt van gordijnen of van ander brandbaar materiaal. - De stekker uit het stopcontact halen wanneer het apparaat niet gebruikt wordt. [. . . ] - Het apparaat niet onnodig aan laten staan, omdat dit een bron van gevaar zou kunnen opleveren. - De stekker niet uit het stopcontact halen door aan het snoer te trekken. - Het apparaat niet blootstellen aan atmosferische krachten (regen, zon, vrieskou, etc. ) - Voordat men overgaat tot het schoonmaken of het uitvoeren van onderhoud, altijd eerst de stekker uit het stopcontact halen. het apparaat , het electriciteitssnoer of de stekker niet in water dompelen. - In geval van storing en/of slecht functioneren, het apparaat afzetten zonder te proberen het zelf te repareren. Wanneer het stroomsnoer beschadigd is, wordt het vervangen door de fabrikant of zijn technische dienst, teneinde elk risico te vermijden. - Het apparaat mag niet werken door middel van een externe timer of een apart systeem voor afstandsbediening. - Deze gebruiksaanwijzing goed bewaren om deze eventueel in de toekomst te kunnen raadplegen. Het controlelampje blijft branden zolang de defrost-functie in gebruik is. Functie verwarming Duw de hendel (B) naar beneden en druk op de knop “reheat” (G). De verwarmingstijd is steeds dezelfde en kan niet veranderd worden met de regelknop van de roostergraad. Functie “bagel” (roosteren aan één zijde) De functie “bagel” dient voor het roosteren van allerlei soorten brood, focaccia’s en muffins aan één zijde (de binnenzijde), terwijl de andere zijde (de buitenzijde) warm blijft. Voordat de focaccia’s en muffins geroosterd worden, moeten ze door de helft gesneden worden: duw de inschakelhendel (B) naar beneden en druk op de knop “bagel” (H). Het controlelampje “bagel” blijft branden zolang deze functie in gebruik is. Gebruik van de drukknop “stop/cancel” Op elk moment kan op de drukknop “stop/cancel” (I) gedrukt worden om het roosteren te onderbreken. waarschuwing: forceer de inschakelhendel (B) niet; gebruik altijd de drukknop “stop/cancel” (I). Kruimelopvanglade De kruimelopvanglade (E) moet regelmatig geleegd worden omdat een ophoping van kruimels een potentiële bron van brandgevaar kan opleveren. [. . . ] Kruimelopvanglade De kruimelopvanglade (E) moet regelmatig geleegd worden omdat een ophoping van kruimels een potentiële bron van brandgevaar kan opleveren. Laat het broodrooster na het roosteren afkoelen, neem de kruimelopvanglade (E) uit en leeg deze. € Geen etenswaren in het broodrooster doen die tijdens het verwarmen kunnen lekken. Afgezien van de moeilijkheden die dit veroorzaakt voor het schoonmaken, kan dit ook brandgevaar opleveren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TAT 6104GB/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TAT 6104GB/01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag