Gebruiksaanwijzing BOSCH TAT 6001/02

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TAT 6001/02. Wij hopen dat dit BOSCH TAT 6001/02 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TAT 6001/02 te teleladen.


BOSCH TAT 6001/02 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3804 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TAT 6001/02

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat in gebruik neemt en bewaar hem. Controleer, voordat u het apparaat aansluit, of het voltage aangeven op de onderkant van het apparaat overeenkomt met de netspanning in uw woning. [. . . ] Controleer, voordat u het apparaat aansluit, of het voltage aangeven op de onderkant van het apparaat overeenkomt met de netspanning in uw woning. Vermijd het aanraken van metalen delen; de broodrooster wordt heet tijdens het gebruik. Als het brood vast komt te zitten in het apparaat, neem dan eerst de stekker uit het stopcontact en haal daarna het brood voorzichtig uit de broodrooster. Pas op dat u de verwarmingselementen niet beschadigt terwijl u de snee brood verwijdert. Plaats de broodrooster daarom nooit in de buurt van of onder gordijnen of andere brandbare materialen. Plaats geen objecten of op te warmen broodjes direct bovenop het apparaat omdat het apparaat hierdoor beschadigd zou kunnen raken. Kies stand 1 of 2 voor een licht bruiningsresultaat of om slechts één snee of erg droog brood te roosteren. Wanneer u een aantal sneetjes brood achter elkaar roostert is het niet nodig de bruiningsgraad tussentijds bij te stellen. - Duw de liftknop omlaag om het brood in de broodrooster te laten zakken (fig. - Wanneer het geroosterde brood klaar is, springt de broodlift omhoog en worden de verwarmingselementen automatisch uitgeschakeld (fig. Kleinere sneetjes brood kunt u gemakkelijk uit de broodrooster halen door de liftknop iets verder omhoog te duwen (fig. 3) - Nach Beendigung des Bräunungsvorgangs werden die Toastscheiben automatisch ausgeworfen, und die Heizelemente werden automatisch abgeschaltet (Abb. [. . . ] - Wanneer het geroosterde brood klaar is, springt de broodlift omhoog en worden de verwarmingselementen automatisch uitgeschakeld (fig. Kleinere sneetjes brood kunt u gemakkelijk uit de broodrooster halen door de liftknop iets verder omhoog te duwen (fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TAT 6001/02

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TAT 6001/02 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag