Gebruiksaanwijzing BOSCH TASSIMO TAS7002

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TASSIMO TAS7002. Wij hopen dat dit BOSCH TASSIMO TAS7002 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TASSIMO TAS7002 te teleladen.


BOSCH TASSIMO TAS7002 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2728 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TASSIMO TAS7002

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Reglementaire toepassing Dit apparaat is bedoeld voor de verwerking van normale huishoudelijke hoeveelheden in huishoudens of vergelijkbare, niet bedrijfsmatige toepassingen. Het gebruik in kantines van winkels, kantoren, landbouwbedrijven en andere industriële bedrijven, evenals het gebruik door gasten van pensions, kleine hotels en soortgelijke woonvoorzieningen. [. . . ] Het oude BRITA MAXTRA waterfilterpatroon kan met het gewone huisvuil worden meegegeven. Daarom kan Bosch ­ een leveg ringsgarantie voor de ­ ASSIMO T DISCs T verlenen. Com om de grote verscheidenheid aan dranken te ontdekken en online te bestellen. Meer informatie over het gebruik van het BRITA waterfilterpatroon en de BRITA Memo vindt u in de BRITA brochure. 39 nl h Probleem Zelf eenvoudige problemen verhelpen In de volgende tabel vindt u oplossingen voor problemen of storingen die bij het gebruik van het apparaat kunnen optreden en die u eenvoudig zelf kunt verhelpen. Neem contact op met onze klantenservice indien u geen adequate oplossing voor uw speciale probleem kunt vinden. Oplossing Controleer of het apparaat aan de s ­ troomvoorziening is aangesloten. Het apparaat functioneert niet, geen van de weergave-elementen (LED’s) brandt. Het waterreservoir werd Start een reiniging met de oranje service tijdens het zetten verwijderd T DISC. Zie hiervoor het hoofdstuk of er bevindt zich lucht in â ­ngebruikname, stappen 2 – 14. Maak het T DISC leesvenster schoon met een zachte, vochtige doek. Veeg met uw vinger de folie van de T DISC glad zodat de streepjescode kan worden gelezen. Neem contact op met de ­ ASSIMO-Infoline T als het probleem niet kan worden verholpen. Het apparaat was bij het inleggen van de T DISC niet ingeschakeld. [. . . ] ) für das entsprechende Land aufweisen und die für die jeweiligen Klima- und Umweltbedingungen geeignet sind, gelten diese Garantiebedingungen auch, soweit wir in dem entsprechenden Land ein Kundendienstnetz haben. Für die Inanspruchnahme von Garantieleistungen ist in jedem Fall die Vorlage des Kaufbeleges erforderlich. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TASSIMO TAS7002

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TASSIMO TAS7002 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag