Gebruiksaanwijzing BOSCH TASSIMO SUNY TAS3205

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TASSIMO SUNY TAS3205. Wij hopen dat dit BOSCH TASSIMO SUNY TAS3205 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TASSIMO SUNY TAS3205 te teleladen.


BOSCH TASSIMO SUNY TAS3205 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5189 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TASSIMO SUNY TAS3205

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lean con cuidado las instrucciones de uso relativas a las distintas ilustraciones antes de utilizar el aparato. [. . . ] Controleer dat de aangegeven spanning op het toestel overeenstemt met de stroomspanning in uw woning. Het molentje mag enkel ingeschakeld worden nadat het deksel geplaatst werd. Het toestel met een vochtige doek nadat het van het stroomnet afgeschakeld werd. Bij schade aan het toestel of aan de toevoerkabel dient het gebruik onderbroken te worden en moet het toestel naar de winkel teruggebracht worden. Een beschadigde toevoerkabel kan enkel door de reparatiedienst hersteld worden. 2) Vul steeds tot op een afstand van twee tot drie millimeter van de boord. [. . . ] Een maximale vulling geeft een voldoende gemalen koffiehoeveelheid voor ongeveer 10 tassen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TASSIMO SUNY TAS3205

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TASSIMO SUNY TAS3205 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag