Gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 5544CH/03 SHORT INSTRUCTIONS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 5544CH/03. Wij hopen dat dit BOSCH TAS 5544CH/03 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 5544CH/03 te teleladen.


BOSCH TAS 5544CH/03 SHORT INSTRUCTIONS: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3953 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TAS 5544CH/03SHORT INSTRUCTIONS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Breng apparaat en snoer naar een officieel inzamelingspunt voor afval. Le café ne coule pas Er komt geen koffie uit No coffee extraction Contacter le Club NESPRESSO Neem contact op met de NESPRESSO Club Call the NESPRESSO Club Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat in gebruik neemt en houd u aan de gebruiksinstructies: als het apparaat niet overeenkomstig de gebruiks-aanwijzing wordt gebruikt, vervalt de aansprakelijkheid van Magimix. [. . . ] Het gebruik van het apparaat door kinderen dient uitsluitend onder toezicht plaats te vinden. controleer of de netspanning , aangegeven op het apparaat , overeen komt met de netspanning van het elektriciteitsnet. Het apparaat is uitsluitend bestemd voor huishoudelijk gebruik en mag alleen binnenshuis gebruik worden. Heet water, stoom, heetwater-/ stoompijpje en capsulecontainer zijn heet. Opgepast: bij snel knipperen van het groene lampje geen warm water nemen. Laat het aansluitsnoer nooit in aanraking komen met of in de buurt hangen van warme onderdelen van het apparaat of van andere warmtebronnen. maak geen gebruik van het apparaat als het aansluitsnoer of de stekker beschadigd is. Om elk risico te vermijden, dient u ze te laten vervangen door een Magimix servicecentrum. Plaats het apparaat niet op een hete ondergrond, zoals een kook plaat, en gebruik het niet in de buurt van een open gasflam. Voor uw eigen veiligheid, dient u uitsluitend gebruik te maken van Magimix accessoires en onderdelen, afgestemd op het apparaat. [. . . ] Plaats het apparaat niet op een hete ondergrond, zoals een kook plaat, en gebruik het niet in de buurt van een open gasflam. Voor uw eigen veiligheid, dient u uitsluitend gebruik te maken van Magimix accessoires en onderdelen, afgestemd op het apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TAS 5544CH/03

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TAS 5544CH/03 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag