Gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 5542EE/03 SHORT INSTRUCTIONS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 5542EE/03. Wij hopen dat dit BOSCH TAS 5542EE/03 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 5542EE/03 te teleladen.


BOSCH TAS 5542EE/03 SHORT INSTRUCTIONS: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3953 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TAS 5542EE/03SHORT INSTRUCTIONS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] nIVEAU DE DURETE D'EAU / DE HARDHEIDSGRAAD VAN HET WATER Zo niet, bepaal dan eerst de hardheid van het gebruikte water. Voor optimale resultaten, dient u het filter om de 8 weken te verwisselen. Voorwellen: het uitstromen van de koffie gebeurt in 2 fasen, om alle aroma's uit de koffie te halen. [. . . ] Om energie te besparen schakelt het apparaat 2 uur na het laatste gebruik automatisch uit. Laat de toets los zodra u de gewenste hoeveelheid hebt (instelling uitvoeren met koffie). Een goede espresso wordt gekenmerkt door de kleur, die varieert van rossig tot hazelnootbruin, de romige crèmelaag en het volle aroma. Een espresso bestaat uit ongeveer 4 à 5 cl zwarte koffie, geserveerd in een 6 cl kopje. Dit is een geconcentreerde espresso, gemaakt met dezelfde hoeveelheid koffie, maar met half zoveel water. Laat melk schuimen met het stoompijpje, giet het melkschuim op de espresso en bestrooi met cacaopoeder. 1 fois/semaine ou plus si nécessaire 1 keer per week of vaker indien nodig · Veeg de buitenzijde van het apparaat schoon met een vochtige doek. Zorg dat het apparaat of het snoer nooit in aanraking kan komen met een warm of nat oppervlak. Trek na ieder gebruik en voordat u het apparaat schoonmaakt de stekker van het apparaat uit het stopcontact. Raak onderdelen van het apparaat die gloeiend heet kunnen worden tijdens het gebruik niet aan (filterkop, filter, pijpje voor stoom en warm water). Doe uitsluitend koud water in het waterreservoir en geen andere vloeistoffen. Controleer systematisch of de filterhouder goed vastgedraaid, is voordat u de koffie laat door-stromen. Wacht ca 10 s na het uitstromen van de koffie, voordat u de filterhouder uit het apparaat neemt. Gebruik het apparaat nooit nadat het gevallen is of als het beschadigd is. [. . . ] Gebruik het apparaat nooit nadat het gevallen is of als het beschadigd is. Als het snoer beschadigd is, mag het uitsluitend worden vervangen door de fabrikant, zijn klantenservice of door gelijkwaardig bevoegde personen, om ieder risico te voorkomen. Dit symbool duidt aan dat dit product niet samen met het huisvuil mag worden weggegooid. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TAS 5542EE/03

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TAS 5542EE/03 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag