Gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 4213/11

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 4213/11. Wij hopen dat dit BOSCH TAS 4213/11 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 4213/11 te teleladen.


BOSCH TAS 4213/11 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2597 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TAS 4213/11

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De patroon werd speciaal voor BOSCH koffiemachines ontwikkeld, is koffieneutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst. [. . . ] Dat betekent in de praktijk: bij het bereiden van een drank wordt slechts zoveel water aangezogen en gefilterd als nodig is. Ontkalken hoeft niet meer Bij regelmatig gebruik van de filterpatroon kunt u zich voortaan het tijdrovende ontkalken besparen. Gebruik CLARIS plus bij een waterhardheid van meer dan 10° Duitse hardheid (dH). De hardheidsgraad bepaalt u voor de eerste inbedrijfstelling van uw BOSCH koffiemachine met het meegeleverde Aquadur®-teststaafje. Doe de patroon in een glas met circa twee centimeter water en zet dit in de koelkast. Bij opnieuw in gebruik nemen adviseren wij u eerst een halve liter water te bereiden. Verkleuring van het water is mogelijk - dit is echter niet schadelijk voor de gezondheid. Afbeeldingen op de volgende pagina's: 1 Water ­ steed vers gefilterd en gezond. [. . . ] Voor CLARIS plus-filterpatronen zijn geen accessoires nodig en ze 2 nemen weinig ruimte in. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TAS 4213/11

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TAS 4213/11 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag