Gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 4212GB/15

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 4212GB/15. Wij hopen dat dit BOSCH TAS 4212GB/15 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 4212GB/15 te teleladen.


BOSCH TAS 4212GB/15 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2597 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TAS 4212GB/15

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Geniet van fijnproeverskoffie bij u thuis en ervaar het gebruiksgemak van de automatische Cuisinart®-koffiemolen !Kies gewoon de maalconsistentie, het aantal koppen en duw op een knop ­ een ingebouwde timer schakelt de koffiemolen automatisch uit. [. . . ] Afneembare bonentrechter met grote capaciteit : 250g, dus een heel pak koffiebonen. Past de te malen hoeveelheid bonen automatisch aan volgens de gekozen smaak. De Cuisinart®-koffiemodel is uitgerust met een elektrische timer die de koffiemolen automatisch uitschakelt na voltooiing van het programma en met dubbele veiligheid. Plaats de koffiebonentrechter op de behuizingsbasis en schroef de trechter aan om deze vast te zetten. Vul de trechter met koffiebonen en zet het deksel stevig vast (Maximale hoeveelheid koffie: 250g). NB : Gebruik « medium » of « light » smaak voor een percolatorkoffie en « espresso » voor espresso. Let vooral goed op als het apparaat in de buurt van kinderen wordt gebruikt. Gebruik dit apparaat niet na een val of als het duidelijke sporen van schade vertoont. Zet het gebruik van het apparaat onmiddellijk stop als het snoer beschadigd is en laat het apparaat nakijken door een vakman. Het apparaat bevat geen door de gebruiker zelf herstelbare onderdelen. Het gebruik van accessoires, die niet aanbevolen of niet leverbaar zijn door Cuisinart®, kunnen een brand, elektrocutie of kwetsuren veroorzaken. Dit apparaat voldoet aan de essentiële vereisten van richtlijnen 89/336/EEG (elektromagnetische compatibiliteit) en 73/23/EEG (veiligheid van elektrische huishoudtoestellen) zoals geamendeerd door richtlijn 93/68/EEG (CE-merk). [. . . ] Het gebruik van accessoires, die niet aanbevolen of niet leverbaar zijn door Cuisinart®, kunnen een brand, elektrocutie of kwetsuren veroorzaken. Dit apparaat voldoet aan de essentiële vereisten van richtlijnen 89/336/EEG (elektromagnetische compatibiliteit) en 73/23/EEG (veiligheid van elektrische huishoudtoestellen) zoals geamendeerd door richtlijn 93/68/EEG (CE-merk). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TAS 4212GB/15

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TAS 4212GB/15 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag