Gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 4013EE/13

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 4013EE/13. Wij hopen dat dit BOSCH TAS 4013EE/13 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 4013EE/13 te teleladen.


BOSCH TAS 4013EE/13 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2597 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TAS 4013EE/13

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let erop dat de uiteinden van de tankleidingen zich onder water bevinden. Als u wilt dat uw eerste bakje koffie heter is, plaats het filterhouder eerst zonder koffie en laat er één of twee kopjes heet water uitkomen, teneinde de onderdelen van de espressomachine op te warmen. Voorts wordt aanbevolen de te gebruiken kopjes op het bovendeksel (4) te zetten zodat ze bij deze bewerking ook opgewarmd worden. [. . . ] Sluit uw espressomachine op het lichtnet aan en zet de knop (1) in de stand "I". Vul als u gemalen koffie wilt gebruiken, de koffiehouder (5) met gemalen koffie. Plaats het gewenste filter voor 1 of 2 kopjes (13 of 14) in de filterhouder (11). Plaats het filterhouder (11) in de geleiders om de koffie te doseren en schuif de hendel van de dosering (19) naar voren, tot u een klik hoort, 1 of 2 keer afhankelijk van het filter dat u gaat gebruiken. Als u koffie in een ééndosiszakje wilt gebruiken, open het zakje met de enkele dosis. Let erop dat de filterhouder goed dicht zit door de handgreep krachtig naar rechts te drukken, anders zou deze kunnen druppelen. Plaats het kopjesblad (15) al naar gelang de maat koppen die u gaat gebruiken (Afb. Duw de knop (1) naar de stand "I", het voedingslampje gaat branden. Plaats wanneer het lampje van de koffie-uitloopknop (2) gaat branden de opvangkan onder het opschuimhulpstuk (8). Schakel wanneer u de gewenste hoeveelheid water heeft de koffie-uitloop (2) uit en sluit de stoomregelaar (7). Gebruik geen alcohol, oplosmiddelen, noch schurende of bijtende middelen om de espressomachine of de opvangschaal schoon te maken, alleen een zachte vochtige doek. Als u het opschuimpijpje gebruikt om melk te verhitten, maak haar voor een gemakkelijker reiniging zo spoedig mogelijk schoon. Wacht tot het opschuimpijpje afgekoeld is en maak haar met een vochtige doek schoon. Voer voor een grondiger schoonmaak af en toe het volgende uit: Wacht tot het opschuimhulpstuk afgekoeld is en draai het ronde gedeelte ervan los (tegen de wijzers van de klok in). [. . . ] Voer voor een grondiger schoonmaak af en toe het volgende uit: Wacht tot het opschuimhulpstuk afgekoeld is en draai het ronde gedeelte ervan los (tegen de wijzers van de klok in). Reinig de as van het opschuimhulpstuk met een vochtige doek en zeep het ronde gedeelte in. Verzeker u ervan dat het kleine gat boven in het opschuimhulpstuk schoon is voordat u het onderdeel opnieuw aanbrengt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TAS 4013EE/13

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TAS 4013EE/13 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag