Gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 4013EE/09

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 4013EE/09. Wij hopen dat dit BOSCH TAS 4013EE/09 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 4013EE/09 te teleladen.


BOSCH TAS 4013EE/09 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2597 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TAS 4013EE/09

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De vereiste hoeveelheid water hangt af van het aantal koppen koffie dat u wilt gaan zetten, maar houd u te allen tijde aan de markeringen MIN (CF4035 3 koppen/ TAS 4013EE/09 2 koppen) en MAX (CF4035 15 koppen/ TAS 4013EE/09 6 koppen). Als u de MAX markering overschrijdt zal het wateroverschot aan de achterkant van het koffiezetapparaat wegvloeien. 3 Plaats het permanente filter (7) op de filterhouder (6) of als u wilt, een papieren filter en doe vervolgens koffie in het filter. [. . . ] 3 Plaats het permanente filter (7) op de filterhouder (6) of als u wilt, een papieren filter en doe vervolgens koffie in het filter. Z Gebruik de doseerlepel (10) om de juiste hoeveelheid koffie toe te passen. Een lepel komt ongeveer overeen met de hoeveelheid koffie die voor een kop koffie vereist is. Dit gebeurt omdat bij sommige grondig gemalen soorten koffie het water te langzaam door de koffie en het filter sijpelt waardoor deze verstopt raakt. Dit kunt u voorkomen door niet zoveel van dat soort grondig gemalen koffie gebruiken. 4 Sluit de deksel (5) en plaats de koffiepot (8) op de warmhoudplaat (3). Doe de stekker in het stopcontact en zet het apparaat aan door de knop (9) in de Aan-stand (I) te zetten. 5 Tijdens het koffiezetten kunt u de koffiekan weghalen omdat de automatische druppelstop voorkomt dat er koffie uit blijft druppelen. Zorg ervoor dat het netsnoer niet in contact komt met scherpe kanten of hete oppervlakken. Laat het snoer niet over de tafel- of aanrechtrand hangen om te voorkomen dat kinderen eraan gaan trekken en het apparaat op de grond valt. Dompel de romp van het apparaat nooit in water of in een andere vloeistof onder; stop deze evenmin in de vaatwasser. Het apparaat dient aangesloten te worden op een stopcontact met een goede aardleiding. De warmhoudplaat en de romp van de kan kunnen heet zijn wanneer het apparaat in werking is. Raak wanneer het apparaat in gebruik is, de plaat niet aan en zorg ervoor dat het snoer of andere voorwerpen niet met de warmhoudplaat in aanraking komt. controleer vóórdat u het koffiezetapparaat aansluit of er wel water in de tank zit. Deponeer als u het apparaat wilt afdanken, het NOOIT in de vuilnisbak, maar wend u tot een daarvoor bedoeld INZAMELPUNT of ophaaldienst in uw woonplaats voor verdere Het apparaat voordat u het voor het eerst in gebruik neemt, onmiddellijk na elk gebruik en na een lange periode ongebruikt te zijn geweest. [. . . ] controleer vóórdat u het koffiezetapparaat aansluit of er wel water in de tank zit. Deponeer als u het apparaat wilt afdanken, het NOOIT in de vuilnisbak, maar wend u tot een daarvoor bedoeld INZAMELPUNT of ophaaldienst in uw woonplaats voor verdere Het apparaat voordat u het voor het eerst in gebruik neemt, onmiddellijk na elk gebruik en na een lange periode ongebruikt te zijn geweest. < Neem de stekker van het koffiezetapparaat uit het stopcontact en wacht totdat deze is afgekoeld. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TAS 4013EE/09

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TAS 4013EE/09 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag