Gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 4013DE1/15

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 4013DE1/15. Wij hopen dat dit BOSCH TAS 4013DE1/15 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TAS 4013DE1/15 te teleladen.


BOSCH TAS 4013DE1/15 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2597 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TAS 4013DE1/15

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voordat u dit apparaat voor het eerst met koffie gaat gebruiken, wordt aanbevolen het een paar keer met alleen water te laten draaien zodat het hele systeem schoongemaakt wordt. Laat het snoer niet over de tafel- of aanrechtrand hangen of in aanraking komen met hete oppervlakken. [. . . ] Laat het snoer niet over de tafel- of aanrechtrand hangen of in aanraking komen met hete oppervlakken. Zet om het koffiezetapparaat af te sluiten de schakelaar in de stand "O" en trek de stekker uit het stopcontact. De verwarmingsplaat is altijd heet wanneer het koffiezetapparaat is aangesloten. Raak deze plaat niet aan en let erop dat het netsnoer er niet mee in aanraking komt. Maak als u het permanente filter gebruikt niet tegelijkertijd gebruik van een papieren koffiefilter. Verwijder als u een papieren filter wilt gebruiken het permanente filter en gebruik in zijn plaats het papieren koffiefilter. Ontkalk het koffiezetapparaat ongeveer één keer in de zes maanden, afhankelijk van de gebruiksfrequentie en de waterhardheid. Om de kalkaanslag te verwijderen is het zaak alle leidingen waar water door stroomt te reinigen. Zet het koffiezetapparaat aan en wacht tot alle vloeistof er weer uitgekomen is. Laat het koffiezetapparaat vervolgens nog tweemaal met alleen water draaien om het helemaal schoon te maken. Licht het deksel (1) op en schenk water in de watertank (2) al naar gelang het gewenste aantal kopjes koffie. In plaats van een permanent filter kunt u ook een papieren koffiefilter gebruiken. [. . . ] Laat het koffiezetapparaat vervolgens nog tweemaal met alleen water draaien om het helemaal schoon te maken. Licht het deksel (1) op en schenk water in de watertank (2) al naar gelang het gewenste aantal kopjes koffie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TAS 4013DE1/15

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TAS 4013DE1/15 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag