Gebruiksaanwijzing BOSCH TAS1253 TASSIMO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TAS1253 TASSIMO. Wij hopen dat dit BOSCH TAS1253 TASSIMO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TAS1253 TASSIMO te teleladen.


BOSCH TAS1253 TASSIMO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2181 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TAS1253 TASSIMO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het apparaat en de aansluitleiding moeten uit de buurt worden gehouden van kinderen jonger dan 8 jaar. Vul het waterreservoir dagelijks en uitsluitend met vers koud water (zonder koolzuur). Omgevingsvoorwaarden Gebruik het apparaat alleen binnenshuis bij kamertemperatuur en tot 2000 m boven de zeespiegel. [. . . ] Omgevingsvoorwaarden Gebruik het apparaat alleen binnenshuis bij kamertemperatuur en tot 2000 m boven de zeespiegel. 37 nl a Veiligheidsaanwijzingen Netaansluiting Sluit het apparaat aan en gebruik het conform de informatie op het typeplaatje. Gebruik het TASSIMO apparaat uitsluitend indien het aansluitsnoer en het apparaat geen beschadigingen vertonen. Om gevaarlijke situaties te vermijden mogen reparaties aan het apparaat, zoals vervanging van een beschadigd aansluitsnoer, alleen door onze servicedienst worden uitgevoerd. De T DISC, de stansinrichting en de drank-uitloop kunnen direct na de bereiding zeer heet zijn. Schakel vóór de reiniging het apparaat met de aan-/uitschakelaar uit en trek de stekker uit het stopcontact. Energie sparen Schakel uw TASSIMO apparaat na ieder gebruik uit om energie te sparen. Nl 38 Overzicht B Klap voordat u verder leest de bijbehorende pagina met afbeeldingen aan het begin van het boekje naar links open. Het apparaat was bij het inleggen van de T DISC niet ingeschakeld. Reinig de zetgroep met een zachte, v ­ ochtige doek, vooral in de omgeving van de vergrendeling. Oplossing H Duw de stansinrichting met beide duimen in de houder en controleer de positie van de T DISC-houder. Leg de T DISC met de bedrukte zijde zodanig in de houder dat het flapje in de daarvoor bestemde uitsparing ligt. Reinig de zetgroep met een zachte, v ­ ochtige doek, vooral in de omgeving van de vergrendeling. Open de zetgroep pas wanneer de statusp LED S stopt met knipperen en ­ ermanent brandt. T Neem contact op met de ­ ASSIMO-Infoline wanneer de zetgroep nog steeds gesloten blijft. Er is niet voldoende water in Vul het waterreservoir met vers, koud water het waterreservoir. [. . . ] Open de zetgroep pas wanneer de statusp LED S stopt met knipperen en ­ ermanent brandt. T Neem contact op met de ­ ASSIMO-Infoline wanneer de zetgroep nog steeds gesloten blijft. Er is niet voldoende water in Vul het waterreservoir met vers, koud water het waterreservoir. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TAS1253 TASSIMO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TAS1253 TASSIMO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag