Gebruiksaanwijzing BOSCH MUM-54251

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH MUM-54251. Wij hopen dat dit BOSCH MUM-54251 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH MUM-54251 te teleladen.


Mode d'emploi BOSCH MUM-54251
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH MUM-54251

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Plaats het apparaat nooit in de buurt van een hittebron, om beschadigingen aan apparaat of kabel te voorkomen. Kinderen kunnen de gevaren die bij het gebruik van elektrische apparaat ontstaan niet inschatten. Gebruik de multi-mixer daarom niet in de nabijheid van kinderen en berg deze buiten het bereik van kinderen op. [. . . ] Laat het apparaat in dergelijke gevallen door een klantenservice controleren en evt. Voor de reparatie van de multi-mixer zijn speciale werktuigen noodzakelijk. Probeer het apparaat nooit zelf met metalen voorwerpen te openen, om beschadigingen aan het apparaat te voorkomen. Mochten er problemen met het apparaat zijn, wendt u dan aan ons servicecentrum. Deze multi-mixer is uitsluitend bestemd voor huishoudelijk gebruik. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die door ondoelmatig gebruik is ontstaan. Houdt u steeds aan de voorgeschreven maximale gebruiksduur: laat het apparaat na een gebruik van 1 minuut telkens 5 minuten afkoelen. Gebruik de mixer alleen voor het mixen, pureren, klutsen, kloppen en fijnhakken van voedingsmiddelen en nooit voor andere doeleinden. Druk de afneembare mixstaaf D op het motorblok C en bevestig deze door hem in de richting van de wijzers van de klok te draaien (zie afb. A B C D E F G H I J K L Snelheidsregelaar Drukschakelaar Motorblok Afneembare mixstaaf Edelstalen mes Deksel fijnhakker Beker fijnhakker Mixbeker (500ml) Eiwit- & slagroomklopper, binnendeel Eiwit- & slagroomklopper, buitendeel Edelstalen mes fijnhakker Ophanghaakje L A B Voor het fijnhakken van vlees, kaas, uien, kruiden en noten. Plaats het stalen mes K in de beker van de fijnhakker G . Snijd te fijn te hakken ingrediënten in 2-3 cm grote stukken en doe ze in de beker van de fijnhakker G . Doe de beker niet te vol, controleer of de maatstreep MAX niet overschrijdt. Zet de deksel F op de beker G en draai hem in de richting van de wijzers van de klok tot hij vastdraait. Trek de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat reinigt. Laat het apparaat afdoende afkoelen voordat u het reinigt. verwijder de te reinigen onderdelen van het motorblok. Stel het motorblok nooit bloot aan water of andere vloeistoffen. [. . . ] Stel het motorblok nooit bloot aan water of andere vloeistoffen. Gebruik een vochtige doek om de buitenkant van het motorblok te reinigen en droog het daarna af. Druk nu het motorblok C op de deksel F en bevestig deze door hem in de richting van de wijzers van de klok te draaien (zie afb. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH MUM-54251

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH MUM-54251 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag