Gebruiksaanwijzing BOSCH MFW67440 PROPOWER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH MFW67440 PROPOWER. Wij hopen dat dit BOSCH MFW67440 PROPOWER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH MFW67440 PROPOWER te teleladen.


BOSCH MFW67440 PROPOWER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (10983 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH MFW67440 PROPOWER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Overhandig ook de gebruiksaanwijzing als u het apparaat doorgeeft aan derden. , Algemene veiligheidsvoorschriften Gevaar van een elektrische schok Dit apparaat mag niet worden gebruikt door kinderen. Het apparaat en het aansluitsnoer dienen uit de buurt van kinderen te worden gehouden. [. . . ] De uitsparing in de draagring moet op de neus van de behuizing zitten. De uitsparing in de kegelring moet op de neus van de behuizing zitten. ρ  Ponsschijf met de gewenste gatdiameter uit het opbergvak nemen. De uitsparing in de ponsschijf moet op de neus van de behuizing zitten. Werken met het apparaat Verwondingsgevaar Hulpstuk alleen aanbrengen/verwijderen wanneer de aandrijving stilstaat en de stekker uit het stopcontact is getrokken. ρ Aansluitsnoer uit het kabelvak nemen en tot de gewenste lengte uittrekken. ρ Het compleet gemonteerde vleesmolenhulpstuk iets naar rechts hellend op de aandrijving plaatsen. Robert Bosch Hausgeräte GmbH 39 nl Vleesmolenhulpstuk naar boven draaien tot het vastklikt. Gebruiksaanwijzing: Als de fijn te maken levensmiddelen klemraken in de schroef: De draairichtingwijzigingsknop indrukken om de blokkade te verhelpen. ρ Verwondingsgevaar Hulpstuk alleen aanbrengen/verwijderen wanneer de aandrijving stilstaat en de stekker uit het stopcontact is getrokken. Daartoe met ingedrukte ontgrendelingsknop het hulpstuk naar rechts draaien en verwijderen. De keuze van het zeefinzetstuk bepaalt het gehalte aan vruchtvlees in het sap. Geen fruit persen waarvan de pitten ongeveer even groot zijn als de gatdiameter van het fruitpershulpstuk (bijv. De uitsparing in de zeefhouder moet op de neus van de behuizing zitten. Het compleet gemonteerde fruitpershulpstuk iets naar rechts hellend op de aandrijving plaatsen. Robert Bosch Hausgeräte GmbH nl Gebruiksaanwijzing: – Pulppijpje eerst zover losdraaien dat de pulp (vaste bestanddelen) nog vochtig wegstroomt. € Dan het pulppijpje langzaam sluiten tot het sap en de pulp er in de gewenste vorm uitkomen. Daartoe met ingedrukte ontgrendelingsknop het hulpstuk naar rechts draaien en verwijderen. [. . . ] Vulling: 400 g lamsvlees, in reepjes gesneden 2 middelgrote uien, gehakt 1 eetlepel olie 1 eetlepel meel 2 theelepels piment zout en peper  Lamsvlees door de fijne ponsschijf van het vleesmolenhulpstuk draaien. Opmerking betreffende recycling Dit apparaat is geclassificeerd volgens de Europese richtlijn 2012/19/EG over oude elektrische en elektronische apparatuur (waste electrical and electronic equipment – WEEE). Deze richtlijn vormt voor de gehele EU een kader voor de terugname en recycling van oude apparaten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH MFW67440 PROPOWER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH MFW67440 PROPOWER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag