Gebruiksaanwijzing BOSCH ERGOMIXX MFQ36300D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH ERGOMIXX MFQ36300D. Wij hopen dat dit BOSCH ERGOMIXX MFQ36300D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH ERGOMIXX MFQ36300D te teleladen.


BOSCH ERGOMIXX MFQ36300D : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (14275 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH ERGOMIXX MFQ36300D

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bij niet-naleving van de aanwijzingen voor het juiste gebruik van het apparaat is de fabrikant niet aansprakelijk voor daaruit resulterende schade. Dit apparaat is bedoeld voor hoeveelheden die gebruikelijk zijn in het huishouden en voor huishoudachtige, niet-zakelijke toepassingen. Het gebruik in personeelsruimtes van winkels, kantoren, landbouwbedrijven en andere zakelijke bedrijven, evenals het gebruik door gasten van pensions, kleine hotels en soortgelijke woonvoorzieningen. [. . . ] November 2014 4:15 16 nl In één oogopslag De pagina's met afbeeldingen uitklappen a. 7 Openingen voor het aanbrengen van de hulpstukken 8 Neerzetbeugel met snoerhouder Om het apparaat neer te zetten tijdens pauzes en voor het opwikkelen van het aansluitsnoer. Hulpstukken 9 Roergarde 10 Kneedhaak Extra toebehoren 11 Universele fijnsnijder De universele fijnsnijder kan bij de klantenservice worden besteld onder bestelnr. Met de universele fijnsnijder benut u het volledige vermogen van het apparaat bij het bereiden van honingboter (onder naleving van de receptgegevens). Hulpstukken alleen aanbrengen en verwijderen wanneer het apparaat stilstaat – na het uitschakelen loopt het apparaat nog even na. Ervoor zorgen dat lang haar en losse kledingstukken niet door de roterende hulpmiddelen worden gegrepen. Basisapparaat met hulpstukken Met de hulpstukken wordt een bijzonder goed resultaat verkregen wanneer u ze als volgt gebruikt: Roergarde voor… . Compacte massa's zoals zandtaartdeeg, gistdeeg en aardappeldeeg, en voor het mengen van zwaar deeg zoals gehaktdeeg, pasta en brooddeeg. Momentschakeling M: voor het snel mixen of kloppen van ingrediënten. Voordat u hulpstukken vervangt de stekker uit het stopcontact trekken. Opmerking: Het basisapparaat altijd uitschakelen voordat u het uit de mixkom haalt. Biscuitdeeg Basisrecept 2 eieren 2–3 eetlepels heet water 100 g suiker 1 pakje vanillesuiker 70 g meel 70 g zetmeel, eventueel bakpoeder  De ingrediënten (behalve het meel en het aardappelmeel) ca. maximum hoeveelheid: 2 x basisrecept Reinigen Belangrijke aanwijzing Het apparaat behoeft geen verzorging. Grondige reiniging beschermt het apparaat tegen beschadiging en zorgt ervoor dat het apparaat goed blijft werken. [. . . ] Om aanspraak te maken op de garantie hebt u altijd uw aankoopbewijs nodig. Pizzadeeg Basisrecept 250 g meel 1 pakjes gedroogde gist, 1 theelepel suiker 1 snufje zout 3 eetlepels olie 125 ml warm water Wijzigingen voorbehouden. ¡Prestar atención a las máximas cantidades indicadas en las recetas. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH ERGOMIXX MFQ36300D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH ERGOMIXX MFQ36300D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag