Gebruiksaanwijzing BOSCH MFQ 3520/03

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH MFQ 3520/03. Wij hopen dat dit BOSCH MFQ 3520/03 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH MFQ 3520/03 te teleladen.


BOSCH MFQ 3520/03 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1605 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH MFQ 3520/03

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 7 Leg het snoer zodanig dat het niet uitsteekt en dat niemand erover kan struikelen of erachter kan blijven haken. 8 Laat de mixer niet onbeheerd achter, terwijl de stekker in het stopcontact zit. 9 Vul de kan niet met ingrediënten die zo heet zijn dat u de kan niet meer kunt vasthouden (m. [. . . ] 11 Om oververhitting te voorkomen, mag u de mixer niet langer dan 1 minuut inschakelen, dan een minuut laten afkoelen voor het opnieuw te gebruiken. 16 Indien het snoer beschadigd is, moet het door de fabrikant, een technicus of een ander deskundige persoon vervangen worden om eventuele risico’s te vermijden. Uitsluitend huishoudelijk gebruik voor het allereerste gebruik Zie “zorg & onderhoud” op pagina 10 en maak het apparaat en de hulpstukken grondig schoon om eventueel stof en dergelijke te verwijderen. 6 Het is mogelijk dat u deze zachtjes moet draaien om de flenzen over de as te passen. 7 Deze is voorzien van een veer en u zult dus een zekere weerstand ondervinden naarmate u neerdrukt. A) Probeer geen ijs of rauw vlees te hakken en ga heel zorgvuldig om met de mesjes. C) Hak nooit grote hoeveelheden – als u grote hoeveelheden moet hakken, hebt u een grote hakmolen nodig. 9 d) Hak geen harde etenswaren – met andere woorden, alles wat niet gemakkelijk met een mes kan gesneden worden e) het apparaat is niet geschikt voor te grote stukken; maximaal blokjes van ruim 18 mm. 24 Haal de stekker uit het stopcontact, voordat u de blender uit elkaar haalt of reinigt. 25 Draai het deksel tegen de klok in om het te ontgrendelen en til het van de kom. 26 Houd het plastic deel van de messenblok vast, draai het los van de asflenzen en til het recht omhoog uit de kom. 35 Als u de vaatwasmachine gebruikt, zal de harde omgeving in de machine de afwerking beïnvloeden. 36 De schade is normaal uitsluitend esthetisch en heeft geen invloed op de werking van het apparaat. 37 Bewaar het apparaat uit de buurt van direct zonlicht en, zo mogelijk, uit de buurt van TL-verlichting. 10 vlekken 38 Carotenoïden, die zich zowel in wortels als vele andere groenten bevinden, kunnen hardnekkige vlekken veroorzaken. Maakt u zich geen zorgen, de vlekken tasten de werking van het apparaat niet aan. [. . . ] Maakt u zich geen zorgen, de vlekken tasten de werking van het apparaat niet aan. 39 Als u het wilt proberen, kunt u de bevlekte onderdelen een nachtje laten weken in een van de volgende oplossingen : a) een kwart kopje huishoudelijk bleekwater in een wasbak met warm water b) een mengsel van 1 deel witte azijn voor twee delen warm water. C) de helft van een klein pakje zuiveringszout in voldoende warm water om de onderdelen onder te dompelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH MFQ 3520/03

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH MFQ 3520/03 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag