Gebruiksaanwijzing BOSCH MCM 4250/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH MCM 4250/01. Wij hopen dat dit BOSCH MCM 4250/01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH MCM 4250/01 te teleladen.


BOSCH MCM 4250/01 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (21441 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH MCM 4250/01

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact voordat u onderdelen die in beweging zijn benadert. € Gebruik het apparaat niet met een beschadigd snoer of een beschadigde stekker, of wanneer het apparaat niet goed werkt, gevallen of beschadigd is. Breng het apparaat naar het dichtstbijzijnd bevoegd servicecentrum voor controle, herstelling, of elektrische of mechanische afstelling (zie lijst in serviceboekje). [. . . ] Breng het apparaat naar het dichtstbijzijnd bevoegd servicecentrum voor controle, herstelling, of elektrische of mechanische afstelling (zie lijst in serviceboekje). € Het gebruik van onderdelen die niet door de fabrikant zijn aanbevolen of verkocht kan brand, een elektrische schok of letsel veroorzaken. € Laat het snoer niet over de rand van een tafel of aanrecht hangen. € Zorg dat het snoer niet met een heet oppervlak, zoals een fornuis, in aanraking komt. Gebruik altijd een volledig gemonteerde allessnijder inclusief de slede en de stukhouder. De Aan/Uit-schakelaar zal niet werken, tenzij in combinatie met de veiligheidsschakelaar. • Gebruik het apparaat niet langer dan 15 minuten ononderbroken. OMSCHRIJVING a Aan/Uit-schakelaar b Veiligheidsschakelaar c Stukhouder d Slede e Voetstuk f Regelknop voor snijdikte g Opvangbak voor plakken h Mes j Klemschroef voor mes 8 REINIGING • Zorg dat de regelknop voor snijdikte (f) op “0” is ingesteld en dat de stekker uit het stopcontact is gehaald. € Dompel de motor van het apparaat niet onder in water of in stromend water. NL • Was de stukhouder (c), slede (d) en opvangbak voor plakken (g) in heet water met afwasmiddel, spoel vervolgens en droog af. € Maak het voetstuk (e) schoon met een vochtige doek en veeg vervolgens droog. Een muntstuk) en houd het mes in uw andere hand vast om vallen van het mes te voorkomen eenmaal deze is losgeschroefd. Was het mes (h) in warm water met afwasmiddel, spoel vervolgens en droog af. Om risico op letsel te voorkomen, schroef het mes na reiniging onmiddellijk opnieuw op het apparaat vast. [. . . ] Een muntstuk) en houd het mes in uw andere hand vast om vallen van het mes te voorkomen eenmaal deze is losgeschroefd. Was het mes (h) in warm water met afwasmiddel, spoel vervolgens en droog af. Om risico op letsel te voorkomen, schroef het mes na reiniging onmiddellijk opnieuw op het apparaat vast. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH MCM 4250/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH MCM 4250/01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag