Gebruiksaanwijzing BOSCH HSN2525

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH HSN2525. Wij hopen dat dit BOSCH HSN2525 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH HSN2525 te teleladen.


BOSCH HSN2525 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2023 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH HSN2525

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U hebt gekozen voor een apparaat van hoge kwaliteit dat u jarenlang in uw huishouden goede diensten zal bewijzen. Lees de gebruiksaanwijzing, zodat u alle technische voorde len kunt benutten. In het begin van de gebruiksaanwijzing vindt u alle belan grijke veiligheidsvoorschriften. U leert vervolgens de afzon derlijke delen van uw nieuwe fornuis nader kennen. U vindt er bekende gerechten, het juiste bak en kookgerei, de inschuifhoogte voor de oven en de optimale instelwaarden, natuurlijk allemaal getest in onze kookstudio. [. . . ] Gebruik de volgende keer de diepere braadslede. De koekjes of de plaatkoek laten niet los van de bakplaat. Het gebak laat zich niet uit de bakvorm kloppen. U hebt de oventemperatuur gemeten met uw eigen thermometer en een afwijking geconstateerd. Het gebak is ongelijkmatig bruin geworden. Het vruchtengebak is te licht aan de onderkant. Op de bovenste plaat is het gebak donkerder dan op de onderste bakplaaten. Kies een iets lagere temperatuur, dan wordt het gebak gelijkmatiger gaar. Bakplaten die gelijktijdig in de oven worden gedaan, hoeven niet gelijktijdig klaar te zijn. Laat de onderste bakplaten 5 tot 10 minuten nabakken of doe ze eerder in de oven. 25 Bij het bakken van vochtig gebak komt er condenswater vrij. Tijdens het bakken kan er waterdamp ontstaan. De waterdamp kan neerslaan op de keukentegels of op het meubilair en als condens neerdruppelen. Dit is normaal. Vlees, gevogelte, vis Serviesgoed In principe kunt u elk soort hittebestendig serviesgoed gebruiken. Het braadresultaat is afhankelijk van het soort en de kwaliteit van het vlees. Voeg 2 of 3 eetlepels vloeistof toe bij mager vlees en 8 tot 10 eetlepels bij stoofvlees, afhankelijk van de grootte. Stukken vlees vanaf 1, 5 kg dienen halverwege de bereidingstijd te worden gekeerd. Als het gebraad klaar is, moet het nog 10 minuten in een uitgeschakelde, gesloten oven blijven liggen. Het vocht kan zich dan beter verdelen. Aanwijzingen voor het braden 26 Aanwijzingen voor het grillen Gril altijd in een gesloten oven. Als u één stuk vlees wilt grillen, lukt dit het best wanneer u het midden op het rooster legt. Overigens: Het grillelement wordt automatisch uit en opnieuw ingeschakeld. Hoe vaak dit gebeurt, is afhankelijk van de ingestelde grillstand. Vlees De tabel geldt voor gerechten die in de koude oven worden geplaatst. Gewicht 1 kg 1, 5 kg 2 kg 1 kg 1, 5 kg 2 kg 1 kg Serviesgoed Hoogte 2 2 2 2 2 2 2 5 5 2 2 2 Verwarmings methode t t t t t t R x x R R R Tempera Tijdsduur, tuur ºC, grill minuten 210 230 210 230 210 230 200 220 190 210 180 200 240 250 Stand 3 Stand 3 190 210 180 200 170 190 80 90 120 70 80 90 40 25 20 100 140 160 Vlees Gestoofd rundvlees (b. v. klapstuk) Runderlende gesloten open open Rooster*** Rooster*** Rosbief rosé* Steaks, doorgebakken Steaks, rosé Varkensvlees zonder zwoerd (b. v. halsstuk) 1 kg 1, 5 kg 2 kg open 27 Vlees Varkensvlees met zwoerd** (b. v. schouder, schenkel) Gewicht 1 kg 1, 5 kg 2 kg Serviesgoed Hoogte 2 2 2 2 2 4 2 2 2 Verwarmings methode R R R t R x t t R Tempera Tijdsduur, tuur ºC, grill minuten 210 230 200 220 190 210 220 240 170 190 Stand 3 200 220 180 200 170 190 100 120 140 70 70 15 100 120 120 open Casseler met been 1 kg Gehakt Worstjes Kalfsvlees 750 g gesloten open ca. 750 g Grillplaat 1 kg 2 kg open open *Lamsbout zonder 1, 5 kg been * Keer rosbief halverwege de bereidingstijd om. Wikkel het na de bereiding in aluminiumfolie en laat het 10 minuten in de oven nagaren. ** Snijd het zwoerd van het varkensvlees in. Leg het vlees eerst met het zwoerd naar beneden in de schaal als het moet worden omgekeerd. [. . . ] Temperatuurbestendige reservelampen zijn verkrijgbaar bij de klantenservice en de vakhandel. Een theedoek in de onverwarmde oven leggen, om schade te voorkomen. 3. Zekeringen weer inschakelen. Ook de lampafdekking kunt u zelf vervangen. 44 Klantenservice U kunt het apparaat laten repareren door onze klantenservice. Het adres en telefoonnummer van de dichtstbijzijnde klantenservice vindt u in het telefoonboek. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH HSN2525

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH HSN2525 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag