Gebruiksaanwijzing BOSCH HSN232B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH HSN232B. Wij hopen dat dit BOSCH HSN232B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH HSN232B te teleladen.


BOSCH HSN232B : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1708 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BOSCH HSN232B (1730 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH HSN232B

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U hebt gekozen voor een apparaat van hoge kwaliteit dat u jarenlang in uw huishouden goede diensten zal bewijzen. Lees de gebruiksaanwijzing, zodat u alle technische voorde len kunt benutten. In het begin van de gebruiksaanwijzing vindt u alle belan grijke veiligheidsvoorschriften. U leert vervolgens de afzon derlijke delen van uw nieuwe fornuis nader kennen. U vindt er bekende gerechten, het juiste bak en kookgerei, de inschuifhoogte voor de oven en de optimale instelwaarden, natuurlijk allemaal getest in onze kookstudio. [. . . ] Ook bakpapier dat te groot is, kan de luchtcirculatie beïnvloeden. Kies een iets lagere temperatuur, dan wordt het ge bak gelijkmatiger bruin. Gebak op tegelijkertijd in de oven geplaatste bakplaten is niet altijd op dezelfde tijd klaar. Laat het gebak op de onderste platen 5 tot 10 minuten langer bakken of plaats deze platen eerder in de oven. De koekjes of de plaatkoek laten niet los van de bakplaat. Het gebak laat zich niet uit de bakvorm kloppen. U hebt de oventemperatuur gemeten met uw eigen thermometer en een afwijking geconstateerd. Het gebak is ongelijkmatig bruin geworden. De vruchtentaart is aan de onderkant te licht. Op de bovenste plaat is het gebak donkerder dan op de onderste. 22 Bij het bakken van bepaalde soorten gebak ontstaat condenswater. Bij het bakken kan waterdamp ontstaan. Water damp kan neerslaan op de geopende afdekplaat en als condenswater omlaag druppelen. Dit is een nor maal verschijnsel. Vlees, gevogelte en vis Braadgerei U kunt in principe elk hittebestendig braadgerei ge bruiken. Een glazen schaal moet u na het uit de oven nemen op een droge keukendoek plaatsen. Tips voor het braden Het braadresultaat is afhankelijk van de soort en de kwaliteit van het vlees. Voeg bij mager vlees 2 tot 3 eetlepels vloeistof toe; bij suddervlees 8 tot 10 eetlepels, afhankelijk van de grootte. Wanneer het vlees klaar is, laat u het nog 10 minuten in de uitgeschakelde, gesloten oven rusten. Zo kan het vleesvocht zich beter verdelen. 23 Tips voor het grillen Grill altijd in een gesloten oven. Neem indien mogelijk hoge stukken om te grillen, ten minste 2 tot 3 cm hoog. Keer de te grillen stukken om na twee derde van de tijd die in de tabellen is aangegeven. Hoe vaak dit gebeurt, is afhankelijk van de ingestelde grillstand. Vlees De tabel geldt voor gerechten die in de koude oven worden geplaatst. Gewicht 1 kg 1, 5 kg 2 kg 1 kg 1, 5 kg 2 kg 1 kg Serviesgoed Hoogte 2 2 2 2 2 2 2 5 5 2 2 2 Verwarmings methode t t t t t t R x x R R R Tempera Tijdsduur, tuur ºC, grill minuten 210 230 210 230 210 230 200 220 190 210 180 200 240 250 Stand 3 Stand 3 190 210 180 200 170 190 80 90 120 70 80 90 40 25 20 100 140 160 Vlees Gestoofd rundvlees (b. v. klapstuk) Runderlende gesloten open open Rooster*** Rooster*** Rosbief rosé* Steaks, doorgebakken Steaks, rosé Varkensvlees zonder zwoerd (b. v. halsstuk) 1 kg 1, 5 kg 2 kg open 24 Vlees Varkensvlees met zwoerd** (b. v. schouder, schenkel) Gewicht 1 kg 1, 5 kg 2 kg Serviesgoed Hoogte 2 2 2 2 2 4 2 2 2 Verwarmings methode R R R t R x t t R Tempera Tijdsduur, tuur ºC, grill minuten 210 230 200 220 190 210 220 240 170 190 Stand 3 200 220 180 200 170 190 100 120 140 70 70 15 100 120 120 open Casseler met been 1 kg Gehakt Worstjes Kalfsvlees 750 g gesloten open ca. 750 g Grillplaat 1 kg 2 kg open open *Lamsbout zonder 1, 5 kg been * Keer rosbief halverwege de bereidingstijd om. Wikkel het na de bereiding in aluminiumfolie en laat het 10 minuten in de oven nagaren. ** Snijd het zwoerd van het varkensvlees in. [. . . ] Controleer of de keukenverlichting werkt. Reparaties mogen uitsluitend worden uitgevoerd door technici die zijn geïnstrueerd door de klantenservice. Wanneer uw apparaat op ondeskundige wijze wordt gerepareerd, loopt u grote risico's. Ovenlamp vervangen Wanneer de ovenlamp defect is, moet deze worden vervangen. Vervanglampen, bestand tegen temperatuurschommelingen, zijn verkrijgbaar bij de klantenservice of gespecialiseerde handel. 38 Ook het kapje van de lamp kunt u zelf vervangen. Klantenservice Wanneer uw apparaat moet worden gerepareerd, dient u contact op te nemen met de servicedienst. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH HSN232B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH HSN232B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag