Gebruiksaanwijzing BOSCH HSC140P21B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH HSC140P21B. Wij hopen dat dit BOSCH HSC140P21B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH HSC140P21B te teleladen.


BOSCH HSC140P21B : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1262 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BOSCH HSC140P21B INSTALLATION INSTRUCTIONS (255 ko)
   BOSCH HSC140P21B (841 ko)
   BOSCH HSC140P21B INSTALLATION INSTRUCTIONS (255 ko)
   BOSCH HSC140P21B INSTALLATION INSTRUCTIONS (228 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH HSC140P21B

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De netspanning moet overeenkomen met de spanning die op het typeplaatje is aangegeven. Laat het installeren van de stopcontacten of het vervangen van de aansluitkabel alleen door een elektricien uitvoeren. Wanneer de stekker na het inbouwen niet meer toegankelijk is, moet een schakelaar met een contactafstand van minstens 3 mm worden geïnstalleerd. [. . . ] Doe geen te grote hoeveelheid in het servies, zodat er niets kan overlopen. Dek de gerechten af met een hittebestendige deksel of met aluminiumfolie. Geschikte gerechten: De volgende gerechten zijn geschikt: vlees, gevogelte, vis, sauzen, groente, garnering en soepen. Neem de gerechten met een keukenhandschoen of een pannenlap uit de lade. Toepassingen In de tabel vindt u verschillende toepassingen voor de warmtelade. Slagroomtaarten, boter, langzaam ontdooien worst, kaas Gistdeeg laten rijzen Diepvries-gerechten bijv. Langzaam gegaard vlees Gerechten warmhouden Drank warmhouden Afdekken langzaam ontdooien Servies voorverwarmen, gerechten afdekken Servies voorverwarmen, gerechten afdekken bijv. Espressokoppen Servies afdekken Servies voorverwarmen, gerechten afdekken Servies voorverwarmen, drank afdekken Platte deeggerechten verwarmen zoals eierkoek, opgerolde Servies voorverwarmen, gerechten afdekken pannenkoeken en taco's Droog gebak verwarmen bijv. Niet geschikt voor drinkservies Aanwijzingen voor langzaam garen Gebruik alleen vers vlees. Door de speciale bereidingsmethode ziet het vlees er van binnen altijd rosé uit. Het zachtgebraden vlees is niet zo heet als vlees dat op de gebruikelijke manier is gebraden. Wanneer u het langzaam gegaarde vlees warm wilt houden, schakel dan na het langzaam garen terug naar stand 2. Kleine stukken vlees kunt u maximaal 45 minuten warmhouden, grote stukken vlees maximaal twee uur. Langzaam garen Langzaam garen is de ideale gaarmethode voor alle zachte stukken vlees die rosé moeten worden of waarbij de gaartijd zeer nauw luistert. [. . . ] E-nummer en FDnummer Geef aan de klantenservice altijd het productnummer (E-nr. Het typeplaatje met de nummers vindt u wanneer u de deur van de warmtelade opent. Om in het geval van een storing niet te lang te hoeven zoeken, kunt u hier de gegevens van uw apparaat invullen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH HSC140P21B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH HSC140P21B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag