Gebruiksaanwijzing BOSCH HMT 35M653A/03 INSTALLATION INSTRUCTIONS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH HMT 35M653A/03. Wij hopen dat dit BOSCH HMT 35M653A/03 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH HMT 35M653A/03 te teleladen.


BOSCH HMT 35M653A/03 INSTALLATION INSTRUCTIONS: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (371 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH HMT 35M653A/03INSTALLATION INSTRUCTIONS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het verschil hiertussen is dat wanneer u de magnetron niet gebruikt er in de energie spaarstand niets te zien is op het digitale display en dat in de klokinstelstand de tijd weergegeven wordt. [. . . ] Het verschil hiertussen is dat wanneer u de magnetron niet gebruikt er in de energie spaarstand niets te zien is op het digitale display en dat in de klokinstelstand de tijd weergegeven wordt. Daarom is er niets te zien op het display wanneer u hem voor de eerste keer aansluit op de elektrische stroom. U kunt desgewenst de klokinstelmodus inschakelen, zie pagina 101 van de bedieningshandleiding. De deur sluiten, de STOP-toets indrukken, of na de bereidingstijd); u kunt de combi-magnetron pas weer bedienen nadat u de ovendeur geopend en weer gesloten heeft. DIGITAAL DISPLAY MINDER/MEER-toetsen PIZZA-toets AUTOMATISCH ONTDOOIEN-toets KOOKSTAND-draaiknop Draai de knop tot de gewenste kookstand op het display verschijnt: voor Magnetron voor Magnetron met BOVENSTE GRILL voor Magnetron met ONDERSTE GRILL Voor BOVENSTE GRILL voor ONDERSTE GRILL voor BOVENSTE en ONDERSTE GRILLS [. . . ] De deur sluiten, de STOP-toets indrukken, of na de bereidingstijd); u kunt de combi-magnetron pas weer bedienen nadat u de ovendeur geopend en weer gesloten heeft. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH HMT 35M653A/03

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH HMT 35M653A/03 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag