Gebruiksaanwijzing BOSCH HBN6872

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH HBN6872. Wij hopen dat dit BOSCH HBN6872 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH HBN6872 te teleladen.


BOSCH HBN6872 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3048 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH HBN6872

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Om gebruik te kunnen maken van alle technische voordelen, raden wij u aan eerst deze gebruiksaanwijzing te lezen. Voorin de gebruiksaanwijzing vertellen wij enkele belangrijke zaken over veiligheid. De tabellen zijn zo samengesteld dat u het fornuis stapsgewijs kunt instellen. U vindt er een aantal gebruikelijke gerechten, het bijpassende serviesgoed, de inschuifhoogte en de optimale instelwaarden, die vanzelfsprekend allemaal zijn getest in onze kookstudio. [. . . ] Hierdoor wordt het braadvocht minder heet en ontstaat er minder waterdamp. 36 Ovenschotels, gegratineerde gerechten, toast Gerecht Zoete soufllés (b. v. kwarksoufflé met fruit) Picante soufflés met gekookte ingrediënten (b. v. noedelsoufflé) Picante soufflés met rauwe ingrediënten (b. v. aardappelgratin) Toast roosteren 4 stuks 12 stuks Toast gratineren4 stuks 12 stuks * De tabel geldt voor producten die in de koude oven worden geplaatst. Serviesgoed Ovenschaal Hoogte Verwarmings methode 3 t Temperatuur ºC, grill 170 190 Duur, minuten 40 50 Vuurvaste schaal, braadslede Ovenschaal of braadslede 3 3 2 2 t t R R 210 230 210 230 160 180 160 180 30 40 20 30 55 65 55 65 Rooster of grillplaat** Rooster of grillplaat** 5 5 4 4 V x V x Stand 3 Stand 3 Stand 3 Stand 3 67 45 7 10 58 De soufflé mag niet hoger zijn dan 2 cm. ** Leg de grillplaat altijd in de braadslede. Kant en klaar diepvriesproducten Gerecht Strudel met fruitvulling* Patates frites Pizza* Braadslede Grillplaat** Rooster Lees de aanwijzingen van de fabrikant op de verpakking. De tabel geldt voor producten die in de onverwarmde oven worden geplaatst. Hoogte 3 3 2 Verwarmings methode T t W Temperatuur ºC 180 200 240 260 200 220 Tijdsduur, minuten 40 50 25 30 15 20 37 Gerecht Pizza, stokbrood* * Rooster Hoogte 3 Verwarmings methode W Temperatuur ºC 200 220 Tijdsduur, minuten 20 25 Leg bakpapier op de toebehoren. Let erop dat het bakpapier geschikt is voor deze temperaturen. ** Leg de grillplaat altijd in de braadslede. De braadslede kan tijdens het bakken van diepvries gerechten iets kromtrekken. De vervorming verdwijnt al tijdens het bakken. Bijzondere gerechten Op dit fornuis kunt u temperaturen tussen 20 en 300 °C instellen. Zo lukt het maken van romige yoghurt op 38 tot 40 °C even goed als een krokant gebakken pizza op 280 tot 300 °C. Serviesgoed Hoogte Verwar Temperatuur mings °C methode r 38 40 Duur, minuten Yoghurt van 1 liter melk Kopjes op het rooster 1 6 8 uur Melk (3, 5 % vet) aan de kook brengen en laten afkoelen tot 35 °C. Pizza*, vlamgebak* (dun belegd gistdeeg), voorverwarmen Vlees in brooddeeg* Voorverwarmen op 280 300 °C Pizzavorm Braadslede Braadslede 1 3 2 W W r 300 300 170 190 7 12 min. 110 120 min. 38 Serviesgoed Hoogte Verwar Temperatuur mings °C methode Duur, minuten 750 g tot 1 kg vlees en evenveel brooddeeg. De vis 10 minuten aanbraden op deze temperatuur en daarna een temperatuur van 95 °C instellen. * Gebruik uitsluitend bakpapier dat geschikt is voor deze temperaturen. De ovenverlichting wordt automatisch ingeschakeld bij 20 °C voor het ontdooien van gevoelige gerechten. Zo is een optimale fijninstelling mogelijk. Zacht koken Zacht koken is de ideale bereidingsmethode voor alle zachte stukken vlees die roze of precies goed doorbraden moeten worden. Uw voordeel: U hebt veel speelruimte bij de menuplanning omdat zachtgebraden vlees probleemloos warmgehouden kan worden. Serviesgoed Zo gaat u te werk Gebruik een platte schaal, bijvoorbeeld een serveerschaal van porselein. 1. Met de functiekeuzeknop boven en onderwarmte t kiezen en met de temperatuurkeuzeknop 90 ºC instellen. De oven voorverwarmen en daarbij een schaal op het rooster op hoogte 2 meeverwarmen. 39 2. Een beetje vet zeer heet laten worden in een pan. Het vlees krachtig aanbraden en direct op de voorverwarmde schaal leggen. Voor het meeste vlees is een nabereidingstemperatuur van 90 ºC ideaal. 3. [. . . ] Vervangende glazen afschermingen zijn verkrijgbaar bij de klantenservice. De deurdichting voor uw apparaat is tegen meerprijs verkrijgbaar bij de Servicedienst. Geef het E nummer en FD nummer van uw apparaat op. Deurdichting vervangen 1. Met deze haken de nieuwe deurdichting aan de bin nenzijde van de ovendeur bevestigen en vastdu wen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH HBN6872

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH HBN6872 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag