Gebruiksaanwijzing BOSCH HBN 532E0/47 INSTALLATION INSTRUCTIONS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH HBN 532E0/47. Wij hopen dat dit BOSCH HBN 532E0/47 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH HBN 532E0/47 te teleladen.


BOSCH HBN 532E0/47 INSTALLATION INSTRUCTIONS: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1443 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH HBN 532E0/47INSTALLATION INSTRUCTIONS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Om het fornuis langer mooi te houden, geven wij u een aantal tips voor onderhoud en reiniging. Mocht er storing optreden: op de laatste pagina's vindt u informatie over hoe u kleine storingen zelf kunt verhelpen. Veel plezier met uw nieuwe fornuis! Gebruiksaanwijzing HBN 24. 2 EU NL 5650 015 004 B250482 Inhoudsopgave Hierop moet u letten . 4 4 4 5 6 6 8 9 9 12 12 12 13 13 13 14 15 17 20 22 23 24 25 25 26 26 2 Inhoudsopgave Ontdooien . [. . . ] Plaats de bakplaat hoger en stel de volgende keer een lagere temperatuur in. Kies de volgende keer een temperatuur die 10 graden hoger is en maak de baktijd korter. Voeg de volgende keer minder vloeistof toe en bak het gerecht iets langer op een lagere temperatuur. Bij ge bak met vochtig beleg: eerst de bodem bakken, bes trooi deze daarna met amandelen of paneermeel en voeg dan pas het beleg toe. Leg de volgende keer oven papier op de bakplaat. Het gebak zakt in. Het gebak is gerezen in het midden maar lager aan de randen. kaasgebak) ziet er goed uit, maar is klef van binnen (waterig). De koekjes of de plaatkoek laten niet los van de bakplaat. 20 Het gebak laat zich niet uit de bakvorm kloppen. Laat het gebak 5 tot 10 minuten afkoelen wanneer het klaar is, dan kan het gemakkelijker uit de vorm wor den gehaald. Als het gebak niet loslaat, probeert u de rand voorzichtig los te maken met een mes. Keer de bakvorm nogmaals om en bedek de vorm een paar keer met een koude natte doek. Vet de volgende keer de bakvorm goed in en strooi er wat paneermeel in. De fabrikant heeft de oventemperatuur gemeten met een testrooster midden in de oven en na een vastgelegde tijdsduur. Omdat het gebruikte servies goed en toebehoren de meetwaarde beïnvloeden, zult u bij eigen metingen altijd een afwijkende waarde vin den. Als u direct op het rooster grilt, schuif dan de braadslede op hoogte 1 in de oven. Steek bij eend of gans het vel onder de vleugels vast, dan kan het vet weglopen. Grote stukken gevogelte dient u na tweederde van de grilltijd te keren. Gevogelte wordt knapperig bruin als u het op het einde van de bereidingstijd met boter, zout water, vet of sinaasappelsap instrijkt. Als u het gevogelte in een open schaal grilt, wordt het niet zo knapperig. Gevogelte Kippenhelften 1 tot 4 stuks Kip in stukken Kip, heel 1 tot 4 stuks Eend Gans Babykalkoen 2 kalkoenbouten * Gewicht 400 g per stuk 500 g 1 kg per stuk 1, 7 kg 3 kg 3 kg 800 g per stuk Servies goed Rooster* Rooster* Rooster* Rooster* Rooster* Rooster* Rooster* Hoogte 2 2 2 2 2 2 2 Verwarmings methode R R R R R R R Tempera tuur ºC 200 220 200 220 200 220 200 220 180 200 170 190 180 200 Tijdsduur, minuten 40 50 30 40 50 80 90 100 110 130 80 100 90 110 Braadslede op hoogte 1 inschuiven. 24 Vis Vis Gewicht De tabel geldt voor producten die in de onverwarmde oven worden geplaatst. Servies goed Rooster* Hoogte Verwarmings methode x R R x Tempera tuur ºC, grill Stand 2 190 200 170 190 Stand 3 Tijdsduur, minuten 18 20 45 50 50 60 20 25 Gegrilde vis à 300 g 1 kg 1, 5 kg per 300 g 3 2 2 4 Vis in plakken, b. v. koteletten * Rooster* Braadslede op hoogte 1 inschuiven. Tips voor het braden en grillen Voor het vleesgewicht staan er geen opgaven in de tabel. Kies de waarde van het eerstvolgende lagere gewicht en verleng de tijd. Gebruik een vleesthermometer (verkrijgbaar in de vakhandel) of voer de lepeltest" uit. Controleer de inschuifhoogte en de temperatuur. Het vlees is te donker en de korst is gedeeltelijk aangebrand. Als u water op het hete gerecht giet, ontstaat er waterdamp. Gebruik de volgende keer een kleinere braadpan of voeg meer vloeistof toe. [. . . ] De bescherming tegen corrosie is echter gegarandeerd. Reiniging van de ophangframes Verwijder het frame. Plaats het frame terug na de reiniging. 35 Wat te doen bij storingen? Storingen worden vaak veroorzaakt door een kleinigheid. Neem alstublieft de volgende aanwijzingen in acht, voor u de klantentenservice belt. Stroomuitval Aanwijzing/oplossing Kijk in de meterkast of de fornuiszekering in orde is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH HBN 532E0/47

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH HBN 532E0/47 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag