Gebruiksaanwijzing BOSCH HBG78R950B INSTALLATION INSTRUCTIONS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH HBG78R950B. Wij hopen dat dit BOSCH HBG78R950B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH HBG78R950B te teleladen.


BOSCH HBG78R950B INSTALLATION INSTRUCTIONS: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (912 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BOSCH HBG78R950B (3067 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH HBG78R950BINSTALLATION INSTRUCTIONS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nl Meubel voorbereiden Ć afbeelding 1 J Alleen als de inbouw op deskundige wijze en conform dit installatievoorschrift wordt uitgevoerd, is de veiligheid bij het gebruik gegarandeerd. [. . . ] Wordt de inbouwoven onder een kookzone ingebouwd, neem dan het installatievoorschrift voor de kookzone in acht. Voor de ventilatie van de oven dient er tussen het tussenschot en de plaatsingswand een spleet van ca. Het apparaat niet te hoog inbouwen, zodat de bakplaten er zonder probleem uitgenomen kunnen worden. Om ervoor te zorgen dat de deur van het apparaat kan worden geopend, dient u zich bij de hoekinbouw te houden aan de afmetingen D. de afmeting E is afhankelijk van de dikte van de voorzijde van het meubel en de handgreep. Apparaat aansluiten Het apparaat voldoet aan beveiligingsĆ klasse I en mag alleen met een geaarde aansluiting worden gebruikt. De aansluitkabel mag alleen door een originele kabel, die via de servicedienst te betrekken is, worden vervangen. De bescherming tegen aanraking dient door de inbouw te zijn gewaarborgd. [. . . ] J De spleet tussen werkplaat en apparaat mag niet door extra deklatten worden afgesloten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH HBG78R950B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH HBG78R950B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag