Gebruiksaanwijzing BOSCH GHG 600 CE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH GHG 600 CE. Wij hopen dat dit BOSCH GHG 600 CE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH GHG 600 CE te teleladen.


BOSCH GHG 600 CE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5733 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH GHG 600 CE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let er op dat warmte naar afgedekte brandbare materialen kan worden geleid. Leg het elektrische gereedschap na gebruik veilig neer en laat het volledig afkoelen voordat u het opbergt. bewaar niet-gebruikte elektrische gereedschappen buiten bereik van kinderen. [. . . ] De spanning van de stroombron moet overeenkomen met de gegevens op het typeplaatje van het elektrische gereedschap. Met 230 V aangeduide elektrische gereedschappen kunnen ook met 220 V worden gebruikt. Blaasstand kiezen Met de aan/uit-schakelaar 4 kunt u uit twee blaasstanden kiezen: Heteluchtstand I: 350 l/min Heteluchtstand II: 550 l/min Een kleine blaasstand kan nodig zijn als bijvoorbeeld overmatige verhitting van het werkstuk moet worden voorkomen of als een licht werkstuk door de luchtstroom kan verschuiven. Een grote blaasstand leidt tot een snellere verwarming van het werkstuk en maakt een grotere afstand tot het werkstuk mogelijk. Informatie over geluid Bij lagere spanningen en bij per land verschillende uitvoeringen kunnen deze gegevens afwijken. let op het zaaknummer op het typeplaatje van het elektrische gereedschap. De handelsbenamingen van sommige elektrische gereedschappen kunnen afwijken. Temperatuur regelen Met het stelwiel 3 kunt u de temperatuur van de luchtstroom traploos regelen. De gemarkeerde standen van het stelwiel komen overeen met de volgende temperatuurbereiken: Stand van het stelwiel Temperatuur in °C 1 2 3 4 5 6 100­120 210­250 300­340 420­450 500­550 570­600 U kunt bij alle werkvoorbeelden behalve, , Lak van kozijnen verwijderen" zonder toebehoren werken. Het gebruik van het voorgestelde toebehoren vereenvoudigt echter de werkzaamheden en verhoogt de kwaliteit van het resultaat in belangrijke mate. Laat het elektrische gereedschap afkoelen en draag werkhandschoenen bij het wisselen. lak verwijderen en lijm losmaken (zie afbeelding A) Breng het platte mondstuk 6 (toebehoren) aan. Maak de lak gedurende korte tijd zacht met hete lucht en verwijder de lak met een scherp en schoon plamuurmes. Van geribbelde vlakken kunt u de lak met een geschikt plamuurmes verwijderen en vervolgens met een zachte draadborstel wegborstelen. kunststof buizen vervormen (zie afbeelding C) Breng het reflectormondstuk 8 (toebehoren) aan. Vul de kunststof buis met zand en sluit de buis aan beide zijden af om knikken van de buis te voorkomen. [. . . ] Explosietekeningen en informatie over vervangingsonderdelen vindt u op: www. Trek altijd voor werkzaamheden aan het elektrische gereedschap de stekker uit het stopcontact. Houd het elektrische gereedschap en de ventilatieopeningen altijd schoon om goed en veilig te werken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH GHG 600 CE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH GHG 600 CE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag