Gebruiksaanwijzing BOSCH ERGOMIXX MSM66110

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH ERGOMIXX MSM66110. Wij hopen dat dit BOSCH ERGOMIXX MSM66110 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH ERGOMIXX MSM66110 te teleladen.


BOSCH ERGOMIXX MSM66110 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5524 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH ERGOMIXX MSM66110

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het gebruik in personeelskeukens van winkels, kantoren, landbouwbedrijven en andere zakelijke bedrijven, evenals het gebruik door gasten van pensions, kleine hotels en soortgelijke woonvoorzieningen. Gebruik het apparaat uitsluitend voor verwerkingshoeveelheden en tijden die gebruikelijk zijn in het huishouden. [. . . ] Hete levensmiddelen vóór verwerking met de mixer tot minimaal 80 °C laten afkoelen!Bij gebruik van de staafmixer in een pan, de pan eerst van het fornuis nemen. Hulpstukken alleen aanbrengen en verwijderen wanneer het apparaat stilstaat. Wij adviseren u het apparaat niet langer ingeschakeld te laten dan nodig is voor het verwerken van de ingrediënten. Op de pagina's met afbeeldingen vindt u een overzicht van de verschillende modellen. In één oogopslag De pagina's met afbeeldingen uitklappen a. ρ 1 Basisapparaat 2 Aansluitsnoer 3 Inschakeltoets a Normale snelheid b Turbosnelheid De staafmixer is ingeschakeld zolang een inschakelknop (a of b) is ingedrukt. De turbosnelheid wordt gebruikt voor de universele fijnsnijder (indien meegeleverd). 4 Ontgrendeltoetsen Om de mixervoet eraf te halen: de twee ontgrendelingstoetsen tegelijkertijd indrukken. 8 Allessnijder Een universele hakmolen kunt u bij de Servicedienst tegen meerprijs bestellen (bestelnr. Voor de verwerking wordt gebruik van de bijgevoegde mixkom aangeraden. ^ííÉåíáÉ> aÉ=ÄçÇÉã=î~å=ÇÉ=ÖÉÄêìáâíÉ=âçã=ã~Ö=ÖÉÉå= çåÉÑÑÉåÜÉÇÉå=ÜÉÄÄÉåK  Alle onderdelen reinigen voordat u het apparaat voor het eerst gebruikt. De staafmixer werkt beter wanneer er vloeistof bij de te verwerken levensmiddelen zit. Over het algemeen adviseren wij u de turbosnelheid te gebruiken voor het verwerken van levensmiddelen. [. . . ] Garantie Voor dit apparaat gelden de garantievoorwaarden die worden uitgegeven door de vertegenwoordiging van ons bedrijf in het land van aankoop. De leverancier bij wie u het apparaat hebt gekocht geeft u hierover graag meer informatie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH ERGOMIXX MSM66110

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH ERGOMIXX MSM66110 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag