Gebruiksaanwijzing BOSCH DHL 545S/01 INSTALLATION INSTRUCTIONS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH DHL 545S/01. Wij hopen dat dit BOSCH DHL 545S/01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH DHL 545S/01 te teleladen.


BOSCH DHL 545S/01 INSTALLATION INSTRUCTIONS: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8809 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH DHL 545S/01INSTALLATION INSTRUCTIONS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De vergrendeling vrij maken en de filters naar beneden duwen door ze naar beneden te draaien totdat ze los komen van de houders. Om de filters weer te monteren dezelfde handelingen omgekeerd uitvoeren. De beugels aan de muur vastmaken met de bijgeleverde schroeven en pluggen. [. . . ] Daarna de kap vasthaken met behulp van de rechthoekige gleuven in de achterplaat van het apparaat. Doordat de gleuven groter zijn dan de beugels, kan het apparaat horizontaal worden ingesteld door het naar links of rechts te bewegen zodat het op één lijn wordt gebracht met de bovenkasten. Het apparaat kan in hoogte worden geregeld met behulp van de stelschroeven van de beugels (B). Daarna alles vastdraaien met de schroeven A en de veiligheidsschroeven C. 5): De metalen achterplaat tegen de muur plaatsen aan de bovenkant van de kookplaat. De benedenrand van de achterplaat achter de kookplaat plaatsen en de bovenrand aan de muur bevestigen in de twee gaten in het paneel door de schroeven en pinnen in te voegen (A). Het bevestigen van het apparaat op de achterplaat gebeurt op dezelfde manier als voor de wandbevestiging, door de beugels van de wasemkap (B) en de bij het paneel geleverde pluggen en schroeven te gebruiken. Filterversie: maak de telescopische pijpen van elkaar los en neem de bovenste pijp (die met de luchtopeningen); maak het luchtafbuigrooster eraan vast met 4 (meegeleverde) schroeven - afb. 9B) aan op het afbuigrooster, en zet hem vast met een metalen bandje (leiding en bandje worden niet bijgeleverd). Verbind de 2 pijpen weer (de luchtopeningen moeten bovenaan zitten) en zet hen op de wasemkap; til de bovenste pijp op tot aan het plafond en maak hem met de 2 schroeven (A) vast - Afb. Til de onderste pijp op, houd hem met tape op zijn plaats en sluit de buigzame leiding aan op het verloopstuk van de wasemkap. Laat de onderste pijp voorzichtig zakken zodat hij op de wasemkap steunt. C = snelheidsschakelaar; als deze voor de twee keer wordt ingedrukt, wordt de timer geactiveerd en wordt de motor na 10 minuten uitgeschakeld: de bijbehorende led knippert gedurende deze hele tijd. Er dient met name zorg besteed te worden aan de vetfilters: de vetfilters moeten circa om de 30 bedrijfsfuren gereinigd worden (alle lampjes knipperen tegelijkertijd). [. . . ] Er dient met name zorg besteed te worden aan de vetfilters: de vetfilters moeten circa om de 30 bedrijfsfuren gereinigd worden (alle lampjes knipperen tegelijkertijd). Nadat de schone filters weer teruggemonteerd zijn, op één van de snelheidstoetsen drukken zodat het tellen opnieuw begint. Als u het apparaat gebruikt in de filterversie, moet u de koolstoffilters regelmatig vervangen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH DHL 545S/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH DHL 545S/01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag