Gebruiksaanwijzing BOSCH CTL636EB1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH CTL636EB1. Wij hopen dat dit BOSCH CTL636EB1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH CTL636EB1 te teleladen.


BOSCH CTL636EB1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1959 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH CTL636EB1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Fr | 7 Geachte koffieliefhebber, bij de bereiding van aromatische koffie speelt het gebruikte water een beslissende rol. Een kopje koffie bestaat tenslotte voor ongeveer 98 % uit water. Daarom adviseren wij, voor een optimaal aroma en een maximale bescherming van uw apparaat tegen kalkaanslag, het gebruik van de speciaal op uw apparaat afgestemde BRITA INTENZAwaterfilterpatroon. [. . . ] 8 | nl Belangrijk: De BRITA INTENZAwaterfilter­ atroon moet vóór de eerste p koffie- of espresso­ ereiding met water b worden gespoeld. Wanneer op het display de boodschap verschijnt dat het waterfilter aan vervanging toe is, of ten laatste na 2 maanden is de patroon uitgewerkt. om hygiënische redenen en opdat het apparaat niet zou verkalken (het apparaat kan hierdoor beschadigd worden) , dient u de BRITA INTENZA-waterfilterpatroon dan te vervangen. Bij elke vervanging van de patroon dient u de hierboven beschreven stappen voor het gebruik te herhalen. jJ Gebruikte BRITA INTENZA waterfilterpatronen kunnen met het huishoudelijke afval worden weggegooid. Als u nog vragen hebt, kunt u bellen met de klantenservice van BRITA op nr. Reservepatronen zijn verkrijgbaar in de handel of via onze klantenservice. Belangrijk: Lees in de handleiding in elk geval het hoofdstuk over het waterfilter, om de precieze instellingen van het apparaat te leren kennen. Belangrijke instructies ●● Bewaar reservefilterpatronen altijd in de originele, verzegelde verpakking op een koele en droge plaats. —● De BRITA INTENZA-waterfilterpatronen mogen uitsluitend worden gebruikt met leidingwater dat door een waterleidingbedrijf wordt geleverd. Dit drinkwater wordt continu gecontroleerd en voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot de drinkwaterkwaliteit. Indien een officiële instantie verplicht het leidingwater voor gebruik te koken, dan geldt deze verplichting ook voor het door BRITA gefilterde water. Wanneer deze verplichting weer wordt opgeheven, moet de espressoautomaat volledig gereinigd en de filterpatroon vervangen worden. —● Denk eraan dat algemeen wordt aanbevolen leidingwater voor bepaalde personengroepen (bijv. [. . . ] herhaal hierbij de in de handleiding beschreven stappen voor het spoelen van de waterfilterpatroon. water in het reservoir dient binnen de 1 à 2 dagen te worden verbruikt. —● Indien u onze aanbevelingen voor het gebruik en de vervanging van de BRITA INTENZAwaterfilterpatroon niet in acht neemt, kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden en vervalt de garantie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH CTL636EB1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH CTL636EB1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag