Gebruiksaanwijzing BOSCH B1WTV3000A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH B1WTV3000A. Wij hopen dat dit BOSCH B1WTV3000A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH B1WTV3000A te teleladen.


BOSCH B1WTV3000A : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (157 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH B1WTV3000A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] i ) 1, 0 1 0 kg kflg U was30 _C Fijne W Wol koud, 30 _C Wasbare t ti W b textiell van woll of met woll ft gemengde weefsels 6k f l g 1, 0 1 0 kg Speciale programma's Programmakiezer r Aanwijzingen/gebruik Een extra spoelbeurt met aansluitend centrifugeren met max. Sop of spoelwater worden vóór het centrifugeren afgepompt. Afpompen van het spoelwater na een wasprogramma met de instelling Spoelstop". (ca)* 15 4 Q 10 2 * De aangegeven tijden wijken afhankelijk van de waterdruk, waterhardheid, temperatuur van het instromende water, de omgevingstemperatuur, soort en hoeveelheid wasgoed, het gebruikte wasmiddel, schommelingen in de netspanning en de gekozen programmaverfijningen van de aangegeven waarden af. Verdere informatie vindt u in de gebruiksaanwijzing en het installatievoorschrift. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH B1WTV3000A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH B1WTV3000A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag