Gebruiksaanwijzing BOSCH ART 23 COMBITRIM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH ART 23 COMBITRIM. Wij hopen dat dit BOSCH ART 23 COMBITRIM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH ART 23 COMBITRIM te teleladen.


BOSCH ART 23 COMBITRIM : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2479 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH ART 23 COMBITRIM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] S Wacht tot de ronddraaiende draad volledig tot stilstand gekomen is voordat u deze aanraakt. De draad draait na het uitschakelen van de motor nog en kan verwondingen veroorzaken. S Schakel de gazontrimmer uit wanneer u deze verplaatst van of naar het te bewerken oppervlak. S Houd voor het inschakelen handen en voeten uit de buurt van de ronddraaiende draad. [. . . ] De aansluitkabel moet regelmatig op beschadigingen worden gecontroleerd en mag alleen in een goede toestand worden gebruikt. Wanneer de aansluitkabel beschadigd is, mag deze alleen door een erkende Bosch-werkplaats worden gerepareerd. Opmerking: De stand van de wielen kan worden veranderd door de vleugelmoer 18 los te draaien en naar de gewenste plaats te schuiven. U de stand wilt veranderen, draait u de greepschroef 3 los en verstelt u de beweegbare greep 4. Draai de greepschroef 3 vast om de beweegbare greep 4 in de ingestelde stand vast te zetten. E Hoek van de trimmerkop instellen: Als u de kniphoek wilt veranderen, drukt u het voetpedaal 12 in en draait u de geleidingsstang 6 in de gewenste stand. Sluit het gereedschap nooit aan op het stopcontact voordat het volledig gemonteerd is. a Montage van de beschermkap Plaats de beschermkap 10 op de trimmerkop 7. Instelling voor het knippen van randen F Wielen verschuiven (voor zover gemonteerd): Draai de vleugelmoer 18 los. Draai de geleidingsstang 6 een kwartslag om de trimmerkop 7 zoals getoond in te stellen voor het knippen resp. Verwijder stenen, losse stukken hout en andere voorwerpen van het te knippen oppervlak. Na het uitschakelen van de gazontrimmer draait de snijdraad nog enkele seconden verder. Wacht tot de motor en de snijdraad stilstaan voordat u het gereedschap opnieuw inschakelt. I Gras knippen Verplaats de gazontrimmer naar links en naar rechts en houd deze daarbij op voldoende afstand tot het lichaam. de gazontrimmer kan gras tot een hoogte van 15 cm efficiënt knippen. Dat merkt u doordat de motor zonder last draait en het gras niet geknipt wordt. L Duw de lopende gazontrimmer tegen de grond of een vast oppervlak en laat deze weer los (vereiste aandrukkracht ca. Wanneer de draad volledig gebroken is, tweemaal drukken om de volle snijdiameter te krijgen. M Wanneer de draad de maximale snijdiameter overschrijdt, wordt deze door het in de beschermkap 10 geïntegreerde mes 24 afgesneden. Trek altijd eerst de stekker uit het stopcontact voor werkzaamheden aan de machine. [. . . ] Steek het einde van de draad van binnen door de sleuf 26 in de vasthoudring 27. houd de draad strak en schuif de vasthoudring 27 over de kleine diameter van de spoel. Dit speciaal ontwikkelde product bezit verbeterde snij- en toevoereigenschappen. Trek altijd eerst de stekker uit het stopcontact voor werkzaamheden aan de machine. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH ART 23 COMBITRIM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH ART 23 COMBITRIM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag