Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT XL 220.1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT XL 220.1. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT XL 220.1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT XL 220.1 te teleladen.


BLAUPUNKT XL 220.1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1088 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT XL 220.1 (81 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT XL 220.1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor onze producten die binnen de Europese Unie zijn gekocht, bieden wij een fabrieksgarantie. [. . . ] Antennekabels moeten ter voorkoming van storingen met voldoende afstand tot kabelbundels worden gelegd. Voor de duur van de montage en de aansluiting moet de minpool van de accu worden losgekoppeld. 2) Let op: De antenne is niet geschikt voor gemetalliseerde (warmtewerende) ruiten. 3) Let op: De eenmaal gemonteerde antenne kan niet meer worden verschoven. [. . . ] 3) Let op: De eenmaal gemonteerde antenne kan niet meer worden verschoven. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT XL 220.1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT XL 220.1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag