Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VSB 120

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VSB 120. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT VSB 120 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VSB 120 te teleladen.


BLAUPUNKT VSB 120 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1713 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT VSB 120 annexe 1 (1713 ko)
   BLAUPUNKT VSB 120 (120 ko)
   BLAUPUNKT VSB 120 annexe 1 (1713 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT VSB 120

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Ansteuerung der VSB 120 erfolgt 2kanalig, wahlweise durch die Vorverstärker-Ausgänge oder die Lautsprecher-Ausgänge des Auto-Stereogerätes. [. . . ] Ook brugeindtrappen (BTL) kunnen direct zonder extra adapter worden aangesloten. Ingangsgevoeligheid Faseligging Bovenste grensfrequentie Aansluitsteker Voorversterkeringangen + accu, rood - massa, zwart AAN/UIT stuuringang, geel Luidsprekeringang links, + groen, -groen/zwart : Luidsprekeringang rechts, + grijs, -grijs/zwart ; Zekering 7 A De inbouwplaats hangt af van het soort voertuig. Bij montage direct op een harde onderground (zij- of bodemplaat) is het raadzaam tussen behuizing, montagehoek en montagevlakken het meegeleverde, zelf-klevende schuimstofkussen te gebruiken. Raadzaam als basisinstelling zijn de volgende schakelaar- en regelaarstanden: gevoeligheid pos. Schakel de installatie aan en kies een cassette- of CD-titel met een duidelijke basweergave. verhoog het volume aan uw stereo-toestel tot het maximale onvervormde volumeniveau. [. . . ] Een oversturing van de actieve wooferbox door een te hoog gekozen versterking (pos. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT VSB 120

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT VSB 120 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag