Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VIKING TMC 148

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VIKING TMC 148. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT VIKING TMC 148 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VIKING TMC 148 te teleladen.


BLAUPUNKT VIKING TMC 148 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1069 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT VIKING TMC 148 annexe 1 (1110 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT VIKING TMC 148

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bij auto's van de merken Audi en VW mag de achtpolige +/-stekker aan de zijde van de auto niet direct op Blaupunkt-autoradio's worden aangesloten. Lees voor het inbouwen van de radio de aanwijzingen voor de inbouw en de aansluiting. [. . . ] Controleer hierom van welke inbouwsituatie in de auto sprake is en gebruik voor de inbouw evt. Audi A3/ A4: 7 608 021 576 Let op: De met deze autoradio meegeleverde houder maakt inbouw mogelijk in auto's met DIN-inbouwopening van 182 x 53 mm, 165 mm inbouwdiepte en een dikte van het dashboard bij de bevestigingsstrips van 1 - 20 mm, zie fig. Voel achter de opening om te controleren welke bevestigingsstrips kunnen worden omgebogen. Plaats de houder in de inbouwopening en buig de bevestigingsstrips om met een schroevendraaier, zie fig. Aansluiting met QuickOut aan de zijde van de auto Bij auto's die aan de zijde van de auto met QuickOut zijn uitgerust (momenteel Opel), moet de QuickOut worden verwijderd en moet de adapterkabel worden gebruikt. inbouw van de autoradio Zet de autoradio aan de voorkant in de houder. Schuif hem naar binnen door zacht te drukken op beide uiteinden van het frame, totdat de vergrendelingsveren aan beide zijden arreteren (er is een duidelijke klik te horen), zie fig 3. Druk bij het plaatsen van de radio niet op display, knoppen of schakelaars!Nu kunt u de aansluitkabels verwijderen door telkens van opzij op de vergrendelingslip te drukken. Uitbouw van de autoradio Steek de beugels links en rechts in de aanwezige gaten in het front en druk deze er zover in, tot een duidelijke klik te horen is (zijveren ontgrendeld). [. . . ] Aansluiting voor verlichting (Illumination) Aansluiting voor verlichting bij voertuigen met regelbare dashboard-verlichting (plus-geregeld). Telefoon-muting (low) Wanneer een telefoon is aangesloten, wordt de radioweergave tijdens het telefoneren onderdrukt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT VIKING TMC 148

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT VIKING TMC 148 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag