Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VICTORIA SD48

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VICTORIA SD48. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT VICTORIA SD48 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VICTORIA SD48 te teleladen.


BLAUPUNKT VICTORIA SD48 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5125 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT VICTORIA SD48 (5103 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT VICTORIA SD48

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ODER: u Drücken Sie die Taste 2, um die Einstellung , , LAST VOL" zu wählen. [. . . ] U Drücken Sie die Taste oder 2, um die Lautstärkeverteilung rechts (R=right)/links (L=left) einzustellen. U Drücken Sie die Taste oder 2, um die Lautstärkeverteilung vorn (F=Front)/hinten (R=Rear) einzustellen. U Drücken Sie die Taste oder 2, um die Einstellung zu ändern. Die folgende Tabelle zeigt die Einstellmöglichkeiten im Menü , , AUDIO". U Drücken Sie die Taste oder 2, um die gewählte Einstellung zu ändern. Um die aktuell eingestellte Farbe auszuwählen, u drücken Sie die MENU-Taste >. [. . . ] Bij inbouw van een versterker of cd-wisselaar moeten eerst de massacontacten van de apparaten worden verbonden voordat de stekkers voor de line-in- of line-out-bussen worden aangesloten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT VICTORIA SD48

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT VICTORIA SD48 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag