Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VELOCITY V6 VANTAGE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VELOCITY V6 VANTAGE. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT VELOCITY V6 VANTAGE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VELOCITY V6 VANTAGE te teleladen.


BLAUPUNKT VELOCITY V6 VANTAGE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2397 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT VELOCITY V6 VANTAGE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Alle kabels moeten om storingen te voorkomen op voldoende afstand van de kabelbomen worden gelegd. [. . . ] Bij gaten met scherpe randen bijgevoegde kabeldoorvoertulen gebruiken. Let op: Wij adviseren u de Vb 800/1000 te gebruiken met onze versterkers uit de Velocity-serie. De Vb 800/1000 kan zowel in normale als in overbrugde modus worden gebruikt (zie hiervoor de gebruiksaanwijzing van de versterker). Houd in ieder geval rekening met het RMSuitgangsvermogen van uw versterker. Wanneer de bas laag maar onzuiver en dreunend aandoet of wanneer de mannenstemmen te dun klinken, moet de cross-overregelaar iets in de richting van het maximum worden gedraaid. Bovendien moet u de faseregelaar (indien aanwezig) zodanig instellen dat de hogere bas zo krachtig mogelijk klinkt. Vb 800/1000 niet inbouwen op de hoedenplank, achterbank of op andere plaatsen die in open verbinding staan met de passagiertsruimte. Vb 800/1000 hem normal hem de köprülenmi modda iletilebilir (bunun için amplifikatörün kullanim kilavuzuna bakiniz). [. . . ] Vb 800/1000 niet inbouwen op de hoedenplank, achterbank of op andere plaatsen die in open verbinding staan met de passagiertsruimte. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT VELOCITY V6 VANTAGE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT VELOCITY V6 VANTAGE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag