Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VELOCITY 2 GO 5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VELOCITY 2 GO 5. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT VELOCITY 2 GO 5 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VELOCITY 2 GO 5 te teleladen.


BLAUPUNKT VELOCITY 2 GO 5 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (854 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT VELOCITY 2 GO 5 (844 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT VELOCITY 2 GO 5

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] - Let er bij het boren van gaten op, dat geen onderdelen van het voertuig worden beschadigd!- Bij het verlengen van de plus- en minkabels mag de diameter niet kleiner zijn dan 1, 5 mm2. [. . . ] Als basisinstelling voor de inbedrijfname raden wij de volgende standen van de regelaars aan: Gevoeligheid (Subwoofer Gain) op linker aanslag, Phase op linker aanslag, Filter (Crossover) op middenstand (zie pagina 5 / Fig. Schakel de installatie in en kies een muziekstuk met goede basweergave. Draai vervolgens de Gain-regelaar voorzichtig zo ver open, dat een duidelijke versterking van het basniveau hoorbaar is. Kies vervolgens met de Crossover-regelaar een filterinstellling die een goede continue bas als resultaat heeft. eventueel moet u de Gain-regelaarinstelling en de filterinstelling beurtelings optimaliseren. Bij een dreunende bas met overdreven volume is een filterinstelling met een lage frequentie nodig. De faseregelaar moet zo worden ingesteld dat de bas zo goed mogelijk in het klankbeeld integreert en niet als afzonderlijke bron waarneembaar is. controleer de instellingen van de Velocity 2Go 5 / 2Go 6 ook met vol opengedraaide basregelaar en eventueel ingeschakelde Loudness. Oversturing door een te hoog gekozen versterking leidt tot een vervormde weergave en kan de luidspreker beschadigen. De aansluiting wordt met de plus van de accu en met de min van de voertuigmassa verbonden. De aansturing van de Velocity 2Go 5 / 2Go 6 moet idealerwijze 2-kanalig plaatsvinden, naar keuze via de Voorversterker uitgang of de luidspreker-uitgangen van de autoradio. Een aansturing uitsluitend door het rechter of linker kanaal is ook mogelijk, omdat het laagfrequente deel in de muziek doorgaans op beide kanalen gelijk is. [. . . ] Deze wordt of door aansluiting via de meegeleverde adapter, of via de Multiport-stekker geactiveerd, wanneer de voertuigaccuspanning hoger is dan 13 V liegt (lopende motor). Bij toepassing van niet oplaadbare batterijen wordt het laadproces geblokkeerd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT VELOCITY 2 GO 5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT VELOCITY 2 GO 5 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag