Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VC 132

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VC 132. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT VC 132 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VC 132 te teleladen.


BLAUPUNKT VC 132 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1488 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT VC 132 (484 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT VC 132

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] In intensiver Entwicklungsarbeit haben unsere Ingenieure die neuen Lautsprecher der Blaupunkt Velocity-Serie geschaffen, die ein Höchstmaß an Klangqualität bieten. Der Begriff , , Imaging" (räumliche Abbildung der instrumentalen Anordnung) beschreibt die Fähigkeit eines Audiosystems, die Stimmen und Instrumente räumlich korrekt und realistisch so wie auf einer imaginären Bühne zuzuordnen. [. . . ] Let er bij het boren van gaten op dat er geen auto-onderdelen (batterij, kabel, zekeringkast) worden beschadigd. Luidsprekers niet op losse planken achter in de auto of op naar voren uitstekende plaatsen monteren. KLANKKWALITEIT Bij een hoogwaardig audiosysteem wordt een natuurgetrouwe weergave bereikt door een nauwkeurige frequentiewerking en een precieze "staging", d. De weergave van een bepaalde klankrealisatie op een exact gedefinieerde hoogte, breedte en diepte. Een lineaire frequentiewerking reproduceert daarbij hoge tonen zoals van een bekken, van menselijke stemmen en de meeste andere instrumenten tot aan zeer lage tonen van synthesizers en drums met een authentieke kwaliteit. Belangrijk zijn verder klankkleur (deprecieze weergave van een instrument), lineariteit (gelijkblijvende toonkwaliteit, los van de geluidssterkte) en toonzuiverheid (onvervormde weergave van het originele signaal). Luidsprekers van de Blaupunkt Velocity-serie bereiken deze eigenschappen door een bijzonder lineaire frequentiewerking met zeer geringe vervormingen. Een goede "staging" geeft de indruk van een podium met verschillende klankbronnen en biedt zo een ruimtelijk klankbeeld met gedefinieerde hoogte, breedte en diepte. Het begrip "imaging" (ruimtelijke afbeelding van de instrumentale opstelling) beschrijft de mogelijkheid van een audiosysteem om de stemmen en instrumenten ruimtelijk correct en realistisch, als op een fictief podium, op te stellen. Ook hier bereiken de luidsprekers van de Blaupunkt Velocity-serie fascinerende realisaties, doordat ze met hun gebogen tweetermontage en de lineaire frequentiewerking ook onder grotere uitzendhoeken voor een bijzonder natuurgetrouwe weergave zorgen. INBOUW VAN AFZONDERLIJKE LUIDSPREKERS De belangrijkste criteria voor de inbouw van afzonderlijke luidsprekers zijn: · Correcte bedrading van de luidsprekers Hoe lager de weergegeven frequenties zijn, des te steviger moet het standoppervlak zijn, omdat een vibrerende ondergrond als een extra luidspreker werkt en voor niet-gewenste tonen zorgt. Deze secundaire toon kan de oorspronkelijke klank sterk beïnvloeden, zodat bij bepaalde geluidsniveaus de klank dof of vervormd overkomt. [. . . ] Bij de meeste automodellen wordt aanbevolen de tweeter op een gemiddelde hoogte en zo mogelijk helemaal voorin de deur te installeren. Recycling en afvalverwerking Ons product is vervaardigd van materialen die milieuvriendelijk kunnen worden weggeworpen en worden toegevoerd aan deskundige recycling. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT VC 132

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT VC 132 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag