Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VANCOUVER RCR 44

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VANCOUVER RCR 44. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT VANCOUVER RCR 44 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT VANCOUVER RCR 44 te teleladen.


BLAUPUNKT VANCOUVER RCR 44 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (232 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT VANCOUVER RCR 44

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bij niet-inachtneming bestaat gevaar voor beschadiging vande eindtrappen. [. . . ] Attentie: De bij deze autoradio meegeleverde houder maakt inbouw mogelijk in automobielen met een volgens DIN aangebrachte autoradio-uitsparing van 182 x 53 mm, een inbouwruimte van 165 mm en een dikte van de dashboardwand bij de bevestigingslippen van 1 - 20 mm (zie fig. Voor voertuigen met een afwijkende inbouwsituatie levert Blaupunkt voor de meest voorkommende typen voertuigspecifieke inbouwsets voor 50/52 mm. de meegeleverde afstandplaten uitsluitend gebruiken voor 52 mm inbouwsets!Let er dan ook op, of uw auto voor het bijgevoegde montagemateriaal geschikt is en gebruik anders een inbowset, die speciaal daarvoor is bestemd, b. Bij gebruik van inbouwsets voor 52 mm toestellen zijn 4 vulplaatjes bestelnummer 8 601 055 056 nodig (fig. Pluskabel met stekerverdeler achter de zekering aansluiten op zekeringshouder Kl. Constante plusaansluiting met kabel en kabelklem aan een gezekerde constante pluskabel (bijv. Bij aansluiting van een volautomatische motorantenne of elektronische raamantenne de antennestuurkabel niet verbinden met de stuurkabel van de autoradio. [. . . ] Bij gebruik van een Quick-Out slede is bij uitgetrokken toestel de TIMfunktie niet mogelijk. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT VANCOUVER RCR 44

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT VANCOUVER RCR 44 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag