Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TV TUNER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TV TUNER. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT TV TUNER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TV TUNER te teleladen.


BLAUPUNKT TV TUNER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1279 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT TV TUNER annexe 2 (231 ko)
   BLAUPUNKT TV TUNER annexe 2 (231 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT TV TUNER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] > MUTE-toets, voor onderdrukken van het geluid van de audioweergave. A/V Output ­ videobus, voor aansluiting van een monitor of voor integratie in een bestaande Coach-installatie. @ A/V Output ­ audiobus, voor aansluiting van een versterker of voor de integratie in een bestaande Coach-installatie. [. . . ] Verbindt Pin2 met een massakabel en Pin1 met een +12 Volt of +24 Volt ader. Van de TV-tuner en met de eerste monitor in uw Classic Line installatie. Kabelafstandsbediening en bronkeuze Om de TV-tuner met de CCA te kunnen bedienen, moet u de volgende kabels installeren: Kabelset (7 607 006 418 / 419) · voor 2 , 5 mm stekkerbus IR-Remote C. Verbindt Pin1 van kamer A van uw CCA met de aansluiting Video-Remote van de stekker. Verbindt Pin2 van kamer A van uw CCA met de aansluiting massa van de stekker. Pin1: continu plus 12 V/ 24 V, Pin2: massa Pin3: ON/OFF (+12 V/+24 V = ON, 0V = OFF) Plaats de aansluitstekker in de 3-polige bus DC 12/24 V B aan de tunerzijde. Opmerking: Bij gebruik van de tuner als "Stand alone" hoeft u Pin3 niet aan te sluiten (open = ON). IR-afstandsbediening Op de 4-polige bus IR-REMOTE D kunt u de infraroodontvanger voor de afstandsbediening aansluiten en deze op een willekeurige plaats in het voertuig monteren. Voor de bronkeuze verbindt u Pin4 van de 6-voudige molexbus REMOTE A op de TVtuner met de uitgang CAM-Out op de CCA (C2, Pin10). CCU op afstand te kunnen bedienen, moet u voor de aansluiting de VideoRemote kabel gebruiken (7 607 006 437). Verbindt de Video-Remote kabel met de uitgangen Audio L/R en de 6-voudige molexbus op het videoapparaat en sluit deze op de bus A/V Input ­ Audio/Remote E van de TV-tuner aan. Voor de video-aansluiting van de TV-tuner heeft u de videokabel (7 607 263 001) nodig. Verbindt de videokabel met de uitgang video van het weergave-apparaat en met de ingang A/V Input ­ Video F van de TVtuner. Verbindt de Video-Remote kabel met de uitgangen A/V Output-Audio L/R @ en de 6-voudige molexbus Remote A op de TV-tuner en sluit deze aan op de CPA-bus X1500 van uw Professional installatie. Van de TV-tuner en met de eerste monitor in uw Professional installatie. Wanneer u de TV-tuner voor de eerste maal in bedrijf neemt, moet u de batterijen in de afstandsbediening plaatsen. [. . . ] of u Druk op de toets TV 8 , om het beeld van de televisietuner te zien. Bronomschakeling met de CCA Wanneer de TV-tuner in een Classic Line installatie is ingebouwd, u drukt u op de toets VIDEO op de CCA om het televisie-/videobeeld op de monitoren te zien. Om met de CCA van bron te wisselen, u drukt u zo vaak op de toets CAM op CCA, tot het TV-beeld of het beeld van het videoapparaat wordt weergegeven. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT TV TUNER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT TV TUNER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag