Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TRAVELPILOT SOUND DOCKING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TRAVELPILOT SOUND DOCKING. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT TRAVELPILOT SOUND DOCKING handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TRAVELPILOT SOUND DOCKING te teleladen.


BLAUPUNKT TRAVELPILOT SOUND DOCKING : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3228 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT TRAVELPILOT SOUND DOCKING

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] TravelPilot SOUND DOCKING Um die Stummschaltung aufzuheben, u drücken Sie erneut kurz die Mute - Taste =. Die Audio Signale des TravelPiloten werden nun auch über die Docking Station wiedergegeben. [. . . ] Verschillende aansluiting op de achterzijde maken een variabel gebruik mogelijk. Verwarmingen, haarden) op het apparaat inwerken; het contact met vocht, water of spatwater wordt vermeden; er geen open brandhaarden in de nabijheid van het apparaat aanwezig zijn. de netadapter of de daaraan verbonden kabel of stekker niet geknikt of beschadigd is. Laat een defecte netkabel/netadapter vervangen door een origineel onderdeel. Verbindt dan de netkabel met de adapter en sluit deze op een wandcontactdoos aan (AC 100240V~, 50/60 Hz). Opmerking ü Het apparaat speelt de audiobron in het volume die u als laatste hoorde. Tijd instellen Om de tijd in te stellen moet het apparaat zich in de standby-modus bevinden. Het actuele volume wordt op het display weergegeven en voor alle audiobronnen gebruikt. U Druk op de < SEEK > -toetsen 3 om de uren u Druk kort opnieuw op de De tijd kan tijdens bedrijf door indrukken van de -toets < worden weergeven. Wektijd instellen Om de wektijd in te stellen moet het apparaat zich in de standby-modus bevinden. [. . . ] Zie bedrijf met TravelPilot Bij gebruik van een stereo koptelefoon worden de luidsprekers van het docking station uitgeschakeld. Bus voor meegeleverde antenne of optionele antennekabel voor de aansluiting op een antennedoos Las señales de las clavijas AUDIO-INPUT F se reproducen a través de la Docking Station. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT TRAVELPILOT SOUND DOCKING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT TRAVELPILOT SOUND DOCKING zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag