Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TRAVEL PILOT LUCCA D/EU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TRAVEL PILOT LUCCA D/EU. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT TRAVEL PILOT LUCCA D/EU handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TRAVEL PILOT LUCCA D/EU te teleladen.


BLAUPUNKT TRAVEL PILOT LUCCA D/EU : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (40 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT TRAVEL PILOT LUCCA D/EU

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De versterker BQX 280 is geschikt voor aansluiting op autoradio's met cinch-aansluiting. [. . . ] Er dient op te worden gelet dat de overbrugde kanalen worden aangestuurd met hetzelfde signaal. Voorschriften voor inbouw en aansluiting Voor de duur van de montage en de aansluiting moet de minpool worden losgemaakt. hierbij moet worden gelet op de veiligheidsinstructies van de autofabrikant (airbag , alarminstallaties , boordcomputer , blokkeringsvoorzieningen). Let er bij het boren van gaten op dat geen delen van de auto worden beschadigd (accu, kabels, zekeringkast). Meegeleverde min-kabel aan een storingvrij massapunt (carrosserieschroef, carrosserieplaat) vastschroeven (niet aan min-pool van de accu). Aansluiting van de spanningsbron Aansluiting op autoradio's met ISO-aansluiting via cinch-bus Aansluiting op autoradio's met cinch-bus Aansluiting op autoradio's met luidsprekeruitgang Gebruik voor autoradio's met 20-polig stekkersysteem adapterkabel 7 607 893 093 Fig. Bij aansluiting via de cinch- of luidsprekerbussen van de autoradio moet de schakelkabel worden aangesloten. Bij het aansluiten van Blaupunkt-autoradio's moet de regelaar op 2 V worden ingesteld. [. . . ] Bij het aansluiten van Blaupunkt-autoradio's moet de regelaar op 2 V worden ingesteld. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT TRAVEL PILOT LUCCA D/EU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT TRAVEL PILOT LUCCA D/EU zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag