Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TRAVEL PILOT LUCCA ALPEN/EU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TRAVEL PILOT LUCCA ALPEN/EU. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT TRAVEL PILOT LUCCA ALPEN/EU handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TRAVEL PILOT LUCCA ALPEN/EU te teleladen.


BLAUPUNKT TRAVEL PILOT LUCCA ALPEN/EU : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (40 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT TRAVEL PILOT LUCCA ALPEN/EU

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De versterker BSX 120 is geschikt voor aansluiting op autoradio's met cinch-aansluiting. [. . . ] Gebruik voor de aansluiting op autoradio's met ISO-aansluiting adapterkabel 7 607 855 094 Voorschriften voor inbouw en aansluiting Voor de duur van de montage en de aansluiting moet de minpool worden losgemaakt. hierbij moet worden gelet op de veiligheidsinstructies van de autofabrikant (airbag , alarminstallaties , boordcomputer , blokkeringsvoorzieningen). Let er bij het boren van gaten op dat geen delen van de auto worden beschadigd (accu, kabels, zekeringkast). Op het spatbord, onder het dashboard, onder de stoel of in de kofferruimte. 1 x BSX 120 met autoradio's met ISO-aansluiting 2 x BSX 120 met autoradio's met ISO-aansluiting Aansluiting aan autoradio's met cinch-uitgang Aansluiting aan autoradio's met luidsprekeruitgang Fig. Bij aansluiting via de cinch- of luidsprekerbussen van de autoradio moet de schakelkabel worden aangesloten. Bij het aansluiten van Blaupunkt-autoradio's moet de regelaar op 2 V worden ingesteld. Bij het aansluiten van een autoradio van andere fabrikanten moet de ingangsgevoeligheid overeenkomstig de gegevens van de fabrikant worden aangepast. [. . . ] Bij het aansluiten van een autoradio van andere fabrikanten moet de ingangsgevoeligheid overeenkomstig de gegevens van de fabrikant worden aangepast. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT TRAVEL PILOT LUCCA ALPEN/EU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT TRAVEL PILOT LUCCA ALPEN/EU zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag