Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TRAVEL PILOT E1 WEISS GG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TRAVEL PILOT E1 WEISS GG. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT TRAVEL PILOT E1 WEISS GG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TRAVEL PILOT E1 WEISS GG te teleladen.


BLAUPUNKT TRAVEL PILOT E1 WEISS GG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (288 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT TRAVEL PILOT E1 WEISS GG annexe 1 (949 ko)
   BLAUPUNKT TRAVEL PILOT E1 WEISS GG (288 ko)
   BLAUPUNKT TRAVEL PILOT E1 WEISS GG annexe 1 (953 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT TRAVEL PILOT E1 WEISS GG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Sluit stekkers aan de zijde van de auto niet aan op de TravelPilot!· De voor uw type auto vereiste adapterkabel is te verkrijgen bij de Blaupunktvakhandel. · Afhankelijk van het type kan uw auto afwijken van deze beschrijving. [. . . ] Steek na het inbouwen de antennestekker in de hiervoor bestemde bus op de TravelPilot (zie fig. Controleer daarom van welke inbouwsituatie in uw auto sprake is en gebruik voor het inbouwen eventueel een typespecifieke inbouwset. 4. 1 Inbouw van de houder De met deze TravelPilot meegeleverde houder maakt inbouw mogelijk in auto's met DIN-autoradio-opening van 182 x 53 x 165 mm inbouwruimte en een dashboarddikte in het gebied van de bevestigingsstroken van 1-20 mm (zie fig. Voor het inbouwen moet u de houder in de uitsparing schuiven en controleren welke bevestigingsstrook van de houder met een schroevendraaier kan worden omgebogen (zie fig. Let op: Buig zoveel mogelijk bevestigingsstroken om. 4. 2 Montage van de TravelPilot in de inbouwopening Alle stekkers moeten zo ver in de kamers worden geschoven dat de vergrendelingsnokken aan de zijkanten vergrendelen. Voordat de TravelPilot volledig naar binnen wordt geschoven moet de toerentalsensor (gyro) horizontaal worden gezet (zie fig. Inbouw van de TravelPilot De TravelPilot wordt ingebouwd in de door de autofabrikant aangebrachte autoradio-opening. Voor auto's zonder DIN-opening levert Blaupunkt voor de meest gangbare 3. 2 GPS-antenne (satellietnavigatie) Inbouw en aansluiting van de antenne vindt u in de meegeleverde inbouwhandleiding voor de antenne. Attentie!Stel de gyroscoop met de zeskantige sleutel zodanig in dat de markering zich in verticale positie bevindt en een hoek van 90° vormt met de horizontale. Schuif de TravelPilot nu volledig naar binnen door zacht tegen de beide uiteinden van het frame te duwen, totdat de vergrendelingsveren aan de zijkanten rechts en links arrêteren (duidelijke klik hoorbaar). Bij het plaatsen mag u niet op het display, de knoppen of de schakelaars drukken! Trek de TravelPilot dan aan de beide beugels voorzichtig uit de opening. Nu kunt u de aansluitkabels eruit trekken door van opzij op de desbetreffende vergrendelingsnok te duwen (zie fig. Let op: Vergrendelde beugels kunnen pas worden verwijderd nadat de TravelPilot is verwijderd. Attentie!Deze aansluiting moet worden uitgevoerd door een geautoriseerde werkplaats van de autofabrikant. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor onjuiste aansluitingen en de gevolgen daarvan! 5. [. . . ] Tachosignaal Aansluiting verlichting Aansluiting van de verlichting voor auto's met regelbare dashboardverlichting (plus geregeld). Aansluiting continue plus (klem 30 accu +12 V) Leg de pluskabel (doorsnede min. Sluit de zekeringhouder ter zekering van de pluskabel aan en koppel deze aan de pluspool van de accu. Tel. -mute (actief laag) Signaal van het achteruitrijlicht Fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT TRAVEL PILOT E1 WEISS GG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT TRAVEL PILOT E1 WEISS GG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag