Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52A. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52A te teleladen.


BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52A : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (40 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Schuif de CD met de houder geheel in het magazijn (vergrendelt met klik). [. . . ] Er kunnen CD-houders leeg blijven, maar alle houders moeten in het magazijn geplaatst zijn. 4 Schuif het magazijn met de pijl naar boven geheel in het apparaat, totdat het vastklikt. Let op: Wanneer de deur niet volledig wordt geopend, bestaat gevaar voor beschadiging van de CD-wisselaar en het magazijn. Gebruik geen oplossingsmiddelen als wasbenzine, terpentine, antistatische sprays of reinigingsmiddelen voor grammofoonplaten!Laat CD's niet in een auto liggen, die direct in het zonlicht staat geparkeerd. Aanwijzingen voor het CD-magazijn Bescherm het magazijn tegen hoge temperaturen en vocht. [. . . ] Aanwijzingen voor het CD-magazijn Bescherm het magazijn tegen hoge temperaturen en vocht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag